Openstaande vacature

Administratief medewerker

Werken bij een jong, energiek en groeiend bedrijf op de mooiste plek in Noordwijk? CreditDevice is op zoek naar een administratief medewerker.
DIRECT Solliciteren

Als administratief medewerker ben je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van CreditDevice en ga je je met veel verschillende taken bezighouden. Die afwisseling maakt het werk erg interessant. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en ben je verantwoordelijk voor je eigen debiteurenportfolio. Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie? Solliciteer dan snel! 

Functieomschrijving

Klantervaring staat bij ons op nummer 1. Bij ons zijn klanten geen nummer. Wij kennen onze klanten bij naam en doen er alles aan om ze zo goed mogelijk te helpen. Als administratief medewerker heb je veel telefonisch contact met onze klanten, behandel je diverse vragen en help je de klanten met eventuele problemen. Zowel nationaal als internationaal. 

Als credit managementbureau is financiële data een onmisbaar onderdeel van onze werkzaamheden. Om onze klanten altijd van de meest recente data te voorzien zorgen wij ook handmatig voor dat de juiste gegevens in onze database komen te staan. Om het werk zo uitdagend mogelijk te maken ga je naast het verreiken van data nog een stapje verder. Zo maak je in overleg met onze Credit Management experts op basis van financiële data, beslissingen over de kredietwaardigheid van een bedrijf.

Heb jij oog voor detail en ben je goed met cijfers dan is dit de ideale baan om je verder te ontwikkelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor je eigen debiteurenportfolio en oefen je het debiteurenbeheer uit van verschillende klanten.

Werkzaamheden in het kort

Wat zoeken wij in jou?

Wat bieden wij?

Kom jij ons team versterken?

Olga klein

Olga Boender

Hoofd administratie

Noor website

Noor van der Plas - Varkevisser

Credit management specialist

Nina website

Nina van Mourik

Administratief medewerker

Contact

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over een vacature of heb je een vraag over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op of bel ons op +31 71 36 400.