SalesOptimizer

Goede leads nodig? Download kwalitatieve adressenbestanden

New business genereren was nog nooit zo eenvoudig als met SalesOptimizer. De marketingtool voor slimme ondernemers.

Adressenbestanden downloaden

Met SalesOptimizer kun je gemakkelijk adressenbestanden downloaden van prospects. Waardevolle informatie voor iedere ondernemer en salesafdeling, om new business te genereren. Met SalesOptimizer heb je toegang tot onze uitgebreide database met adressen van potentiële klanten. Selecteer eenvoudig de adressenbestanden die je wilt hebben en downloaden maar!

Neem contact op met een van onze verkopers >

Kwalitatieve adressen

Onze database bestaat uit kwalitatieve informatie waaronder adressenbestanden, waardoor je jouw kans op succes aanzienlijk vergroot. De adressen in onze database zijn namelijk altijd actueel en compleet en worden aangevuld met uitgebreide bedrijfsgegevens. Voorkom dat je tijd en geld steekt in marketing- en verkoopacties gericht op bedrijven die niet meer bestaan of niet interessant zijn. Met de kwalitatieve adressenbestanden van SalesOptimizer weet je zeker dat je jouw kostbare tijd investeert in waardevolle leads. Dat noemen we bij CreditDevice: slim ondernemen

Filter interessante adressen

Wie is jouw doelgroep? Wat zijn de unieke kenmerken van jouw doelgroep? Met SalesOptimizer selecteer je zorgvuldig de doelgroep die voor jou interessant is. Dat doe je door je doelgroep te segmenteren. Zo voorkom je dat je adressenbestanden download waar je niets mee kunt, want dat is zonde! Baken je doelgroep zorgvuldig af, voor een kwalitatief resultaat met de hoogste kans van slagen.

Verhoog je omzet

Kwalitatieve leads helpen je omzet te verhogen en bedrijf te groeien. Ga effectief te werk met gerichte marketingacties. Stem jouw marketingcampagne zorgvuldig af op de adressen die je download met SalesOptimizer. Onderneem gerichte verkoopacties die aansluiten bij de behoefte van de doelgroep. Zo verhoog je op een simpele manier de omzet van je bedrijf.

Sales Optimizer Prospects

Unieke financiële marketingtool

SalesOptimizer is meer dan alleen een database met interessante adressenbestanden om te downloaden. SalesOptimizer brengt tevens de financiële gezondheid van deze bedrijven in kaart. Dat doen we met een koppeling met onze kredietinformatie database. SalesOptimizer is een unieke marketingtool voor slimme ondernemers, die graag efficiënt en effectief zakendoen. Met SalesOptimizer focus je op kwalitatieve leads van kredietwaardige prospects.

Ervaar het zelf! 

Benieuwd hoe SalesOptimizer ook jouw sales kan optimaliseren en omzet kan verhogen? Probeer het zelf! Maak gebruik van onze gratis proefperiode van 7 dagen.

Demo creditmanagement software

Meer informatie over onze producten? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons via het contactformulier of bel ons op 071-3640060.

product_iconen_outlines
Kredietinformatie

Vraag éénmalig een proefrapport op