Backend PHP developer
Openstaande vacature

Backend PHP developer

De functie

Als backend PHP-developer ga je samen met het development team aan de slag om onze software modules niet alleen te verbeteren, maar ook om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Je krijgt een belangrijke taak binnen het team. Zo denk je onder andere mee over hoe functionaliteiten het beste kunnen worden ontwikkeld. Je bent niet bang om het voortouw te nemen. Daarnaast identificeer je mogelijkheden en verbeterpunten en vertaal je deze naar effectieve oplossingen voor onze klanten. Met jouw vernieuwende blik en IT-brein ben jij ook op strategisch vlak continue op zoek naar verbetering en gebruiksgemak van onze modules.

Dit breng je mee

Je bent resultaatgericht, kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een denker én een doener. Daarnaast heb je een passie voor onlinesoftware en hebt bij voorkeur ervaring binnen een SaaS bedrijf.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Direct solliciteren?

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw motivatie en CV naar Lysanne Geluk (lgeluk@creditdevice.nl) en wie weet tot snel!

Contact

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over een vacature of heb je een vraag over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op of bel ons op +31 71 36 400.

Nieuwe berichten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij ons team komen versterken?

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw motivatie en CV naar Lysanne Geluk (lgeluk@creditdevice.nl) en wie weet tot snel!

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.