Openstaande vacature

Business Consultant @CreditDevice

Business Consultant: Maak het verschil in Creditmanagement

Als business consultant bij ons bedrijf ben je meer dan alleen een software-implementator. Je bent een changemanager, een procesverbeteraar en een trainer in één. Je helpt onze nieuwe klanten om hun creditmanagement naar een hoger niveau te tillen met onze innovatieve softwareoplossingen. Maar je doet meer dan dat. Je zorgt er ook voor dat de klant de verandering omarmt en de nieuwe processen eigen maakt. 

Hoe doe je dat? Door goed te luisteren naar de klantwensen en deze te vertalen naar de beste software-inrichting. Door de eindgebruikers te trainen en te begeleiden in het gebruik van de applicatie. Door draagvlak te creëren bij alle betrokkenen, van management tot medewerkers. En door continu te zoeken naar mogelijkheden om de processen en resultaten te optimaliseren. 

Als business consultant werk je aan uitdagende en afwisselende projecten bij verschillende klanten. Geen project of klant is hetzelfde, dus je moet flexibel en creatief zijn. Je kunt goed communiceren op alle niveaus en hebt affiniteit met software. Je bent de spin in het web die alles in goede banen leidt en zorgt voor een tevreden klant. 

Ben jij de business consultant die wij zoeken? Solliciteer dan nu! 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan in een snelgroeiend bedrijf met een missie: bedrijven helpen om hun creditmanagementprocessen te optimaliseren. Creditmanagement lijkt misschien niet het meest sexy bedrijfsproces, maar is een essentieel proces om kredietrisico’s te beperken, debiteuren te beheren en werkkapitaal te verbeteren. 

Wij hebben creditmanagementsoftwareoplossingen ontwikkeld, speciaal voor ondernemers die leveren op rekening. Deze oplossing zorgt ervoor dat processen soepel verlopen en dat onze klanten, van MKB tot groot zakelijk, controle hebben over de financiële positie van hun organisatie. 

Wij zijn een jong en enthousiast team dat elke week samen luncht en goede koffie drinkt. We houden ook van leuke uitjes en gezellige vrijdagmiddagborrels. We werken hard, maar we hebben ook veel plezier. 

dsc03886 scaled e1683116994699

Dit krijg je van ons:

Naast het bieden van support, draag je bij aan het uitbreiden en verbeteren van ons online helpcenter. Je zorgt ervoor dat de artikelen over onze softwareproducten up-to-date en duidelijk zijn, schrijft en redigeert teksten, maakt screenshots en video’s en plaatst deze in het helpcenter. Ook verzamel je feedback van klanten en collega’s over het helpcenter en doe je voorstellen ter verbetering. Je werkt nauw samen met andere support agents en business consultants om het helpcenter continu te optimaliseren. 

Als support agent werk je in een gezellig en professioneel team dat samen verder bouwt aan het succes van CreditDevice. Je leert onze klanten, je collega’s en natuurlijk onze software goed kennen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen.  

Dit krijg je van ons:

Wie zijn wij?

CreditDevice heeft als missie om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun creditmanagementprocessen. Hoewel creditmanagement wellicht niet het meest opwindende bedrijfsproces lijkt, is het wel een onmisbare methode om de financiële positie van een organisatie te verbeteren door het beperken en beheren van kredietrisico’s. Hoewel debiteurenbeheer een bekendere term is voor creditmanagement, is het slechts een onderdeel van het gehele proces.

Het doel van creditmanagement is om kredietrisico’s tijdig te signaleren en te beoordelen, debiteuren met openstaande saldo’s slim en efficiënt te beheren en uiteindelijk het debiteurensaldo te verlagen en het werkkapitaal te verbeteren.

CreditDevice heeft een speciale creditmanagement software-oplossing ontwikkeld voor ondernemers die leveren op rekening. Deze oplossing zorgt ervoor dat processen soepel verlopen en dat onze klanten, van MKB tot grootzakelijk, controle hebben over de financiële positie van hun organisatie.

Een uitdagende en afwisselende baan in een groeiend bedrijf met een missie: bedrijven helpen om hun creditmanagementprocessen te optimaliseren; 

Direct solliciteren?

Klinkt dit als jouw ideale baan? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw motivatie en CV naar Lysanne Geluk (lgeluk@creditdevice.nl) en wie weet tot snel!

Wil jij ons team komen versterken?

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw motivatie en CV naar Lysanne Geluk (lgeluk@creditdevice.nl) en wie weet tot snel!

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.