Debiteurenportaal
Openstaande vacature

Business consultant @ CreditDevice

Gave functietitel, maar wat doet een business consultant?

Onze business consultants helpen nieuwe klanten om hun creditmanagementprocessen en resultaten blijvend en duurzaam te verbeteren. Een nieuwe klant komt bij ons niet alleen om nieuwe software te implementeren maar ook om de processen die plaats vinden binnen de software te optimaliseren. De klant weet vaak niet hoe de verandering binnen de organisatie geborgd moet worden. Als business consultant begeleid jij dit proces. Onze business consultants zorgen dat de applicatie-inrichting verzorgd is en dat de organisatie meegaat in de verandering.

We trainen daarnaast ook de eindgebruikers, zodat ze gelijk met de applicatie aan de slag kunnen. Als business consultant ben je de spin in het web die de klantwensen vertaalt naar de aangeboden applicatie en zorgt dat de klant na oplevering optimaal gebruik kan maken van onze software. 

Een van de key competenties voor elke business consultant: draagvlak creëren

In de rol van business consultant is het van belang om eerst alle stakeholders mee te nemen. Dat doe je allereerst door zelf de processen, zowel huidig als toekomstig, in kaart te brengen. Daarvoor is het van belang dat je gesprekken op alle niveaus kunt voeren. Hierna ga je aan de slag met je eigen planning, het uitwerken van je aanpak en ga je de juiste mensen om je heen verzamelen om er samen een succes van te maken. Naast dit soort projecten worden onze business consultants ook gevraagd om bestaande processen te optimaliseren. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze efficiënter verlopen en er minder fouten worden gemaakt? En hoe kan onze software de processen en de business optimaal ondersteunen? Kortom, elk project en klant is anders en daarom is het nooit saai.”

Wat bieden wij?

Vrije tijd
Werkplek

Wie zijn wij?

De missie van CreditDevice is om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun creditmanagementprocessen. Creditmanagement klinkt misschien niet als het meest sexy bedrijfsproces maar is een belangrijk proces waarbij de financiële positie wordt geoptimaliseerd door het beperken en beheren van kredietrisico’s. Een vaak gebruikte en bekendere vertaling van creditmanagement is debiteurenbeheer. Dit is echter slechts een onderdeel van het gehele proces. 

Het doel van creditmanagement is om kredietrisico’s tijdig te signaleren en te beoordelen, debiteuren met een openstaand saldo slim en efficiënt te beheren waardoor tenslotte het debiteurensaldo wordt verlaagd en het werkkapitaal zal verbeteren.

CreditDevice heeft een creditmanagement software oplossing ontwikkeld speciaal voor ondernemers die leveren op rekening. Deze oplossing zorgt ervoor dat processen soepel verlopen en dat onze klanten, van MKB tot groot zakelijk controle hebben over de financiële positie van de organisatie.

Direct solliciteren?

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw motivatie en CV naar Lysanne Geluk (lgeluk@creditdevice.nl) en wie weet tot snel!

Wil jij ons team komen versterken?

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw motivatie en CV naar Lysanne Geluk (lgeluk@creditdevice.nl) en wie weet tot snel!

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.