Openstaande vacature

Data scientist

Als data scientist ben je binnen CreditDevice verantwoordelijk voor onder andere ontwerpen van modellen, algoritmes en implementatie.
DIRECT Solliciteren

Beschrijving

Als data scientist ben je binnen CreditDevice verantwoordelijk voor onder andere ontwerpen van modellen, algoritmes en implementatie. De algoritmes zijn leidend bij het belangrijkste onderwerp: de bepaling van de juiste acties in het credit management! Binnen het credit management spelen Machine Learning en Artificial Intelligence een steeds grotere rol. Je gaat hierin samenwerken met de IT collega’s en data analisten. Daarnaast wordt creativiteit en zelfstandigheid zeer gewaardeerd!

Wat breng je mee?

Wat bieden wij

Beschrijving

CreditDevice is in 2001 opgericht met als doel organisaties te helpen kredietrisico’s te beperken. Credit management software helpt onze klanten de communicatie over achterstallige facturen te vereenvoudigen. CreditDevice ontwikkelt nu al circa tien jaar haar eigen geavanceerde credit management software. Een systeem dat voldoet aan de snel ontwikkelende marktbehoeften van hedendaagse ondernemingen. CreditDevice is in Nederland de enige leverancier die in-house ontwikkelde credit management software combineert met haar eigen kredietinformatiedatabase. CreditDevice bedient klanten zoals YoungCapital, Advantech, Buckaroo, Meyn en Saint Gobain.

Kom jij ons team versterken?

Robbert Klein

Robbert Geluk

Directeur

Inge

Inge Roelofs

Data analist

Bernar website

Bernar van Tongeren

Data engineer

Contact

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over een vacature of heb je een vraag over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op of bel ons op +31 71 36 400.