Kredietinformatie

Kredietinformatie database met ruim 270 miljoen bedrijven wereldwijd

Investeer je tijd in kredietwaardige prospects en klanten. Met onze kredietinformatie database vergaar je op eenvoudige wijze waardevolle informatie.

Kredietinformatie klanten CreditDevice

Ruim 270 miljoen bedrijven

Controleer de kredietwaardigheid van je potentiële én bestaande klanten. In onze database vind je alle in Nederland gevestigde bedrijven, aangevuld met ruim 270 miljoen bedrijven wereldwijd. Met kwalitatieve kredietrapporten kun je gerichter zakendoen, doordachter investeren, kansen vergroten en risico's beperken.

Altijd op de hoogte

Een kredietrapport bevat bruikbare informatie over bestuurders, de bedrijfsstructuur, jaarrekeningen en het betalingsgedrag van jouw (potentiële) klant, zodat je weet met wie je in zee gaat. De informatie in onze accurate kredietrapporten is actueel en compleet, overzichtelijk weergegeven in een verhelderend rapport.

Nog meer inzicht

Bij CreditDevice kies je het pakket dat bij jou past. De losse modules voor kredietinformatie, debiteurenbeheer, risicoanalyse en het beheren van je kredietverzekeringspolis combineer je gemakkelijk in één applicatie. Zo heb je altijd een actueel beeld van de financiële vitaliteit en het betaalgedrag van bestaande en potentiële klanten.

Meer kansen, minder risico’s

Door eerst de kredietlimiet van het bedrijf waarmee je zaken wilt doen vast te stellen, kun je een betere inschatting maken van je potentiële klant. Zo verminder je de kans op onaangename verrassingen en slecht betaalgedrag.

Ook bij bestaande klanten is het verstandig om tussentijds een kredietcheck uit te voeren en de financiële risico’s te controleren. Bijvoorbeeld voordat je een grote opdracht aanneemt of investeert in een langdurig project. Kortom, met kredietinformatie kun je beter anticiperen op de continuïteit en het betaalgedrag van je (potentiële) klanten. Maak weloverwogen keuzes en onderneem dus gerichter.

Database Nederlandse bedrijven

Wij maken, vullen en beheren onze kredietinformatie database zelf. We zijn dus niet afhankelijk van derden en kunnen snel schakelen. Onze database is continu in ontwikkeling en daardoor altijd actueel en compleet. Zo weet je altijd hoe jouw klanten er financieel voor staan. Waardevolle informatie waar iedere ondernemer en investeerder op kan bouwen.

“CreditDevice is geen leverancier
maar een partner”


Marcel van Loveren | Credit Manager | YoungCapital

Lees meer

Ervaar het zelf

Wil je weten hoe kredietinformatie in jouw voordeel kan werken? Neem een kijkje in onze eigenhandig ontwikkelde database, en doe éénmalig een gratis kredietcheck op een onderneming in Nederland.

Webinar Creditmanagement software CreditDevice

Meer informatie over onze producten? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons via onderstaande button of bel ons op 071-3640060.

product_iconen_outlines
Credit management software

Vraag een gratis demo aan