Kredietinformatie

Kredietinformatie database met alle in Nederland gevestigde bedrijven

Investeer je tijd in kredietwaardige prospects en klanten. Met onze kredietinformatie database vergaar je op eenvoudige wijze waardevolle informatie.

kredietinformatie_creditdevice

Ruim 240 miljoen bedrijven wereldwijd

Controleer de kredietwaardigheid van je potentiële én bestaande klanten met onze kredietrapporten. In onze database vind je alle in Nederland gevestigde bedrijven, aangevuld met ruim 240 miljoen bedrijven wereldwijd. Vergaar waardevolle informatie over de bedrijven waarmee je zaken wilt doen of reeds zakendoet. Met kwalitatieve kredietrapporten kun je gerichter zakendoen, doordachter investeren, kansen vergroten en risico’s beperken.

Neem contact op met een van onze verkopers >

Kredietinformatie klanten

Kredietinformatie klanten CreditDevice

Meer kansen, minder risico’s

Door eerst de kredietlimiet van het bedrijf waarmee je zaken wilt doen vast te stellen, kun je een betere inschatting maken van je potentiële klant. Zo verminder je de kans op onaangename verrassingen en slecht betaalgedrag.

Ook bij bestaande klanten is het verstandig om tussentijds een kredietcheck uit te voeren en de financiële risico’s te controleren. Bijvoorbeeld voordat je een grote opdracht aanneemt of investeert in een langdurig project. Kortom, met kredietinformatie kun je beter anticiperen op de continuïteit en het betaalgedrag van je (potentiële) klanten. Maak weloverwogen keuzes en onderneem dus gerichter.

Database Nederlandse bedrijven

Wij maken, vullen en beheren onze kredietinformatie database zelf. We zijn dus niet afhankelijk van derden en kunnen snel schakelen. Onze database is continu in ontwikkeling en daardoor altijd actueel en compleet. Zo weet je altijd hoe jouw klanten er financieel voor staan. Waardevolle informatie waar iedere ondernemer en investeerder op kan bouwen.

Verhelderend kredietrapport

Een kredietrapport is onmisbaar om de kredietwaardigheid van een bedrijf te checken. Een kredietrapport bevat bruikbare informatie over bestuurders, de bedrijfsstructuur, jaarrekeningen en het betalingsgedrag van jouw (potentiële) klant, zodat je weet met wie je in zee gaat. Een kredietrapport helpt je om slimme keuzes te maken, met name bij omvangrijke transacties. De informatie in onze accurate kredietrapporten is actueel en compleet, overzichtelijk weergegeven in een verhelderend rapport.

Koppeling met Credit Management Software

Combineer kredietinformatie met onze Credit Management Software en optimaliseer het financiële beleid van jouw organisatie. Zo heb je altijd een actueel beeld van de financiële vitaliteit en het betaalgedrag van bestaande en potentiële klanten. En dat draagt weer positief bij aan het klantacceptatiebeleid en debiteurenbeheer van jouw organisatie.

“CreditDevice is geen leverancier
maar een partner”


Marcel van Loveren | Credit Manager | YoungCapital

Lees meer

Ervaar het zelf

Wil je weten hoe kredietinformatie in jouw voordeel kan werken? Neem een kijkje in onze eigenhandig ontwikkelde database, en doe éénmalig een gratis kredietcheck op een onderneming in Nederland.

Webinar Creditmanagement software CreditDevice

Meer informatie over onze producten? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons via onderstaande button of bel ons op 071-3640060.

  • Gegevens van klant of prospect

  • Jouw gegevens

product_iconen_outlines
Credit management software

Vraag een gratis demo aan