Kredietinformatie internationaal

Doe veilig zaken in het buitenland met KredietInformatie Internationaal

Internationaal zakendoen wordt steeds makkelijker. Doe je zaken in Europa? Of daarbuiten? CreditDevice reist met je mee, de hele wereld over, om samen succesvol zaken te doen!

Hoe kredietwaardig is je internationale klant of prospect?

Internationaal zakendoen biedt aanzienlijke groeikansen en kan sterk bijdragen aan de expansie van je onderneming. Zakendoen met ondernemingen in het buitenland brengt echter ook risico’s met zich mee. Je hebt in het buitenland tevens te maken met internationale verschillen in bedrijfsregistraties, bedrijfsstructuren en andere wetten en regels rondom de publicatieplicht van jaarrekeningen. Ben je daarvan op de hoogte? CreditDevice wel en we delen deze informatie graag met je!

Kredietinformatie internationaal
240

Miljoen bedrijven wereldwijd

Beperk je risico’s in het buitenland

Controleer de financiële gezondheid van de buitenlandse partij waarmee je zaken wilt doen en beperk zo je zakelijke risico’s. Kies met de Internationale Kredietinformatierapporten van CreditDevice voor duidelijk inzicht in de kredietwaardigheid van je internationale klant, prospect of leverancier. Dat is pas slim internationaal zakendoen.

Samen zorgeloos de wereld over

Wil je zakendoen in het buitenland? Maar wil je eerst weten hoe je internationale klant of prospect er financieel voor staat? Dat snappen wij bij CreditDevice. We helpen je dan ook graag verder, met waardevolle informatie over de kredietwaardigheid van de desbetreffende onderneming. We hebben meer dan 240 miljoen bedrijven in onze database.

Overzichtelijke informatie

Al onze kredietrapporten zijn identiek opgemaakt, met een eenduidige opbouw en inhoud. Deze uniforme lay-out bevordert de leesbaarheid van onze rapporten. Het is daardoor eenvoudiger om informatie te analyseren en kredietrapporten met elkaar te vergelijken.

Verschillen per land

Eén Europa heeft niet geleid tot een uniforme registratie van bedrijven en de publicatie van jaarrekeningen. De publicatieplicht van jaarrekeningen en de inhoud van de gepubliceerde jaarrekeningen verschilt van land tot land. 

Taal en valuta

Internationale rapporten zijn altijd in het Engels opgemaakt. Met cijfers omgerekend naar euro’s, op basis van de koers aan het einde van het boekjaar.

Offline onderzoek

Behoefte aan een offline onderzoek naar een van de 240 miljoen ondernemingen? Ook dat doen onze partners graag voor je! We voegen alle informatie samen in een volledig kredietrapport, opgemaakt in onze vertrouwde lay-out.

Kredietinformatie Internationaal

Internationaal netwerk

CreditDevice is lid van de FEBIS (Federation of Business Information Service). Samen met onze partners beschikken we over een wereldwijd netwerk. Het voordeel? Alle belangrijke bedrijfsinformatie binnen handbereik. Om ook internationaal veilig zaken te kunnen doen.

Heb je vragen over hoe je het beste veilig internationaal zaken kan doen?
Neem contact met ons op
product_iconen_outlines
Ook in Nederland veilig zaken doen?

Vraag nu een gratis kredietrapport aan