Marketing stage succesvol afgerond

Vorige week heeft Esmee Merwin, na een succesvol assessment op de Haagse Hogschool haar marketing stage bij CreditDevice officieel afgerond. Zo schrijft ze in een post op LinkedIn het volgende bericht:

“In de afgelopen maanden heb ik veel mogen leren over de bedrijfsprocessen binnen CreditDevice en welke marketingvormen er in de B2B wereld belangrijk zijn. Deze stage-ervaring heeft mij ook veel inzicht gegeven in waar mijn interesses liggen. Dit omdat de lijnen binnen het bedrijf kort zijn waardoor ik op verschillende afdelingen heb mogen meekijken en kunnen ervaren hoe zij te werk gaan. Zo heb ik, met behulp van Roos Rietdijk, de consultancy kant van creditmanagement mogen ontdekken door mee te gaan naar meetings met klanten. Hiernaast is mij ook veel bijgebracht over de verkoopafdeling door de leerzame salestrainingen van Olav de Lange. Verder gaat mijn dank in het bijzonder uit naar Lysanne Geluk voor haar fijne begeleiding tijdens dit traject. Kortom was deze belevenis een grote verrijking voor mij en kijk ik er naar uit om in het vervolg nog veel meer ervaring op te doen tijdens mijn baan als werkstudent bij CreditDevice.”

Ben jij op zoek naar een leuke functie? Bekijk de vacatures

Contact

Heb je een vraag?

Geen probleem wij helpen je graag persoonlijk verder! Neem gerust contact met ons op. 

Marketing stage succesvol afgerond

Vorige week heeft Esmee Merwin, na een succesvol assessment op de Haagse Hogschool haar marketing stage bij CreditDevice officieel afgerond. Zo schrijft ze in een post op LinkedIn het volgende bericht:

“In de afgelopen maanden heb ik veel mogen leren over de bedrijfsprocessen binnen CreditDevice en welke marketingvormen er in de B2B wereld belangrijk zijn. Deze stage-ervaring heeft mij ook veel inzicht gegeven in waar mijn interesses liggen. Dit omdat de lijnen binnen het bedrijf kort zijn waardoor ik op verschillende afdelingen heb mogen meekijken en kunnen ervaren hoe zij te werk gaan. Zo heb ik, met behulp van Roos Rietdijk, de consultancy kant van creditmanagement mogen ontdekken door mee te gaan naar meetings met klanten. Hiernaast is mij ook veel bijgebracht over de verkoopafdeling door de leerzame salestrainingen van Olav de Lange. Verder gaat mijn dank in het bijzonder uit naar Lysanne Geluk voor haar fijne begeleiding tijdens dit traject. Kortom was deze belevenis een grote verrijking voor mij en kijk ik er naar uit om in het vervolg nog veel meer ervaring op te doen tijdens mijn baan als werkstudent bij CreditDevice.”

Ben jij op zoek naar een leuke functie? Bekijk de vacatures

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.