Even aan je voorstellen: onze nieuwe collega Nina

Mijn naam is Nina van Luttervelt. Ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Leiden. Na mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Amsterdam en jarenlange ervaring in de horeca, ben ik mijn carrière begonnen in een consultancy rol. Hier kon ik mijn interesse in finance en commercie combineren. Nu heb ik ervoor gekozen om mij verder te richten op een meer strategische functie en ben ik als Business Consultant bij CreditDevice begonnen.

Binnen CreditDevice ben ik verantwoordelijk voor het adviseren en inrichten van de credit management software. Samen met onze klanten ga ik implementatiegesprekken aan, zodat iedereen een persoonlijke aanpak krijgt die passend is bij zijn of haar wensen. Na het bepalen van de inhoud zal ik het project bewaken, de oplevering van de software begeleiden en na implementatie klaarstaan voor overige vragen of opmerkingen. Daarnaast word ik binnenkort product owner van de PolisManager. Dit betekent dat ik het aanspreekpunt ben voor deze tool en constant bezig zal zijn om mijn kennis hierover te verbreden en waarborgen.

Nieuwe berichten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vraag een demo aan

Contact

Heb je een vraag?

Geen probleem wij helpen je graag persoonlijk verder! Neem gerust contact met ons op. 

Even aan je voorstellen: onze nieuwe collega Nina

Mijn naam is Nina van Luttervelt. Ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Leiden. Na mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Amsterdam en jarenlange ervaring in de horeca, ben ik mijn carrière begonnen in een consultancy rol. Hier kon ik mijn interesse in finance en commercie combineren. Nu heb ik ervoor gekozen om mij verder te richten op een meer strategische functie en ben ik als Business Consultant bij CreditDevice begonnen.

Binnen CreditDevice ben ik verantwoordelijk voor het adviseren en inrichten van de credit management software. Samen met onze klanten ga ik implementatiegesprekken aan, zodat iedereen een persoonlijke aanpak krijgt die passend is bij zijn of haar wensen. Na het bepalen van de inhoud zal ik het project bewaken, de oplevering van de software begeleiden en na implementatie klaarstaan voor overige vragen of opmerkingen. Daarnaast word ik binnenkort product owner van de PolisManager. Dit betekent dat ik het aanspreekpunt ben voor deze tool en constant bezig zal zijn om mijn kennis hierover te verbreden en waarborgen.

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.