Openstaande vacature

Online marketing communicatie student

Werken bij een jong, energiek en groeiend bedrijf op de mooiste plek in Noordwijk? CreditDevice is op zoek naar een online marketing communicatie student die ca. twee dagen in de week beschikbaar is.
DIRECT Solliciteren

Lukt het niet om te solliciteren? Stuur dan je sollicitatie naar lgeluk@creditdevice.nl 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega ter versterking van ons marketingteam. Ben jij een ambitieuze, creatieve en hardwerkende student en wil je graag relevante werkervaring  opdoen tijdens je studie? Woon je in de buurt van Noordwijk en heb jij ervaring met o.a. Google Adwords, Google Analytics en vind je het leuk om doeltreffende content te creëren voor onze online kanalen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Over ons

CreditDevice is een innovatief bedrijf dat altijd op zoek is naar manieren om onze credit management gerelateerde software te optimaliseren en verder te ontwikkelen. We hebben een jong en groeiend team van ruim 30 medewerkers. Onze bedrijfscultuur is al 20 jaar onze kracht. Wij zijn een hecht team vol energie en passie. Passie voor keihard werken met ruimte voor gezellige lunches, leuke uitjes en vrijdagmiddag borrels. Zeker nu het corona technisch weer is toegestaan!

Wat ga jij doen?

In deze functie werk je nauw samen met de Online marketing manager en salesmanagers met als hoofddoel het generen van meer leads. Denk hierbij aan o.a. het opzetten, beheren en optimaliseren van onlinecampagnes en het schrijven van blogs en websitecontent. Ook het opzetten en inzetten van e-mailcampagnes zal uiteindelijk binnen jouw takenpakket vallen.

Wat zoeken wij in jou?

Wat krijg je van ons?

Wil jij ons team komen versterken?

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw motivatie en CV naar lgeluk@creditdevice.nl en wie weet tot snel!

Kom jij ons team versterken?

Lysanne website

Lysanne Geluk

Marketing Manager

Olav overons

Olav de Lange

Commercieel directeur

Wilco Website scaled e1663229969315

Wilco Koelen

Corporate account manager

Contact

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over een vacature of heb je een vraag over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op of bel ons op +31 71 36 400.