Vacature online marketing communicatie student

Online Marketing communicatie student

Openstaande vacature

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega ter versterking van ons marketingteam. Ben jij een ambitieuze, creatieve en hardwerkende student en wil je graag relevante werkervaring  opdoen tijdens je studie? Woon je in de buurt van Noordwijk en heb jij ervaring met o.a. Google Adwords, Google Analytics en vind je het leuk om doeltreffende content te creëren voor onze online kanalen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Over ons

CreditDevice is een innovatief bedrijf dat altijd op zoek is naar manieren om onze credit management gerelateerde software te optimaliseren en verder te ontwikkelen. We hebben een jong en groeiend team van ruim 30 medewerkers. Onze bedrijfscultuur is al 20 jaar onze kracht. Wij zijn een hecht team vol energie en passie. Passie voor keihard werken met ruimte voor gezellige lunches, leuke uitjes en vrijdagmiddag borrels. Zeker nu het corona technisch weer is toegestaan!

In deze functie werk je nauw samen met de Online marketing manager en salesmanagers met als hoofddoel het generen van meer leads. Denk hierbij aan o.a. het opzetten, beheren en optimaliseren van onlinecampagnes en het schrijven van blogs en websitecontent. Ook het opzetten en inzetten van e-mailcampagnes zal uiteindelijk binnen jouw takenpakket vallen.

Wat zoeken wij in jou?

Wat krijg je van ons?

Wil jij ons team komen versterken?

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw motivatie en CV naar lgeluk@creditdevice.nl en wie weet tot snel!

Wil jij ons team komen versterken?

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw motivatie en CV naar Lysanne Geluk (lgeluk@creditdevice.nl) en wie weet tot snel!

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.