Drie nieuwe medewerkers gestart op 1 september 2022

Op 1 september 2022 zijn er wel drie nieuwe aanwinsten verwelkomd in het CreditDevice team! Om hen beter te leren kennen stellen we ze graag aan je voor.

 

Ontmoet Esmee

Hi mijn naam is Esmee Merwin en ik loop sinds 1 september stage bij CreditDevice op de sales/marketing afdeling. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van bedrijfskunde op de Haagse Hogeschool. Na wat jaren in de horeca gewerkt te hebben ben ik heel enthousiast om mijzelf op professioneel gebied bij CreditDevice te ontplooien. Ik heb deze stageplek weten te bemachtigen via een vriendin van mij die hier wat connecties had lopen. Als goed begin van dit nieuwe avontuur heb ik kennis gemaakt met het hele team op een gezellige zomer barbecue waar ik aangenaam verwelkomd ben. Inmiddels is mijn eerste werkdag een feit en kijk ik uit naar de rest van deze nieuwe leerzame ervaring! 


Esmee_website2

“Toevallig dat ik bij een bedrijf vol met Gelukken ga werken, ik zal mij vast snel thuis voelen!

Nick Website

Ontmoet Nick 

Mijn naam is Nick Geluk (geen familie), ik ben 29 jaar en ik woon inmiddels alweer 5 jaar samen met mijn vrouw in het prachtige Rotterdam. Na mijn bachelor International Studies op de Universiteit van Leiden afgerond te hebben, werd het tijd voor een professionele carrière en ben ik in Den Haag gestart met het werken in de incassobranche. Na 5 jaar in Den Haag gewerkt te hebben is dit een nieuwe stap voor mij bij dit mooie bedrijf in Noordwijk waar ik zeer hartelijk ontvangen ben.  Ik ben op 1 september gestart bij CreditDevice onder de vleugels van Olav de Lange. Naast de creditmanagementbranche is mijn andere passie voetbal. In de privésferen ben ik dan ook actief als Bestuurslid Voetbaltechnische Zaken bij voetbalvereniging SV Slikkerveer in Ridderkerk

Ontmoet Marco

Mijn naam is Marco Roest en sinds 1 september ben ik onderdeel van het CreditDevice-team. Mijn focus ligt op het bijdragen aan de ontwikkeling van de knappe software oplossingen die CreditDevice maakt. Sinds 12 jaar ben ik actief als programmeur in verschillende capaciteiten, voornamelijk op het gebied van e-commerce, credit management/ kredietinformatie en het ontwikkelen van SaaS oplossingen. Ik hoop met mijn ervaring een steentje bij te dragen binnen het team om het niveau van productontwikkeling verder omhoog te tillen.

Ik heb er voor gekozen om bij CreditDevice aan de slag te gaan omdat ik na een periode van ondernemen op zoek was naar een gezondere werk/leefbalans. De ontvangst binnen het CreditDevice team is super en ik kijk dan ook met plezier uit naar de toekomst binnen het CreditDevice team!Marco Roest

Kom werken bij CreditDevice!

Lijkt het jou leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan en deel uit te maken van ons team? Neem dan een kijkje tussen de vacatures

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vraag een demo aan

Contact

Heb je een vraag?

Geen probleem wij helpen je graag persoonlijk verder! Neem gerust contact met ons op. 

Drie nieuwe medewerkers gestart op 1 september 2022

Op 1 september 2022 zijn er wel drie nieuwe aanwinsten verwelkomd in het CreditDevice team! Om hen beter te leren kennen stellen we ze graag aan je voor.

 

Ontmoet Esmee

Hi mijn naam is Esmee Merwin en ik loop sinds 1 september stage bij CreditDevice op de sales/marketing afdeling. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van bedrijfskunde op de Haagse Hogeschool. Na wat jaren in de horeca gewerkt te hebben ben ik heel enthousiast om mijzelf op professioneel gebied bij CreditDevice te ontplooien. Ik heb deze stageplek weten te bemachtigen via een vriendin van mij die hier wat connecties had lopen. Als goed begin van dit nieuwe avontuur heb ik kennis gemaakt met het hele team op een gezellige zomer barbecue waar ik aangenaam verwelkomd ben. Inmiddels is mijn eerste werkdag een feit en kijk ik uit naar de rest van deze nieuwe leerzame ervaring! 


Esmee_website2

“Toevallig dat ik bij een bedrijf vol met Gelukken ga werken, ik zal mij vast snel thuis voelen!

Nick Website

Ontmoet Nick 

Mijn naam is Nick Geluk (geen familie), ik ben 29 jaar en ik woon inmiddels alweer 5 jaar samen met mijn vrouw in het prachtige Rotterdam. Na mijn bachelor International Studies op de Universiteit van Leiden afgerond te hebben, werd het tijd voor een professionele carrière en ben ik in Den Haag gestart met het werken in de incassobranche. Na 5 jaar in Den Haag gewerkt te hebben is dit een nieuwe stap voor mij bij dit mooie bedrijf in Noordwijk waar ik zeer hartelijk ontvangen ben.  Ik ben op 1 september gestart bij CreditDevice onder de vleugels van Olav de Lange. Naast de creditmanagementbranche is mijn andere passie voetbal. In de privésferen ben ik dan ook actief als Bestuurslid Voetbaltechnische Zaken bij voetbalvereniging SV Slikkerveer in Ridderkerk

Ontmoet Marco

Mijn naam is Marco Roest en sinds 1 september ben ik onderdeel van het CreditDevice-team. Mijn focus ligt op het bijdragen aan de ontwikkeling van de knappe software oplossingen die CreditDevice maakt. Sinds 12 jaar ben ik actief als programmeur in verschillende capaciteiten, voornamelijk op het gebied van e-commerce, credit management/ kredietinformatie en het ontwikkelen van SaaS oplossingen. Ik hoop met mijn ervaring een steentje bij te dragen binnen het team om het niveau van productontwikkeling verder omhoog te tillen.

Ik heb er voor gekozen om bij CreditDevice aan de slag te gaan omdat ik na een periode van ondernemen op zoek was naar een gezondere werk/leefbalans. De ontvangst binnen het CreditDevice team is super en ik kijk dan ook met plezier uit naar de toekomst binnen het CreditDevice team!Marco Roest

Kom werken bij CreditDevice!

Lijkt het jou leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan en deel uit te maken van ons team? Neem dan een kijkje tussen de vacatures

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.