Waardevolle credit management totaaloplossing

CreditDevice biedt een compleet pakket oplossingen om u te ondersteunen bij uw Credit Management. Onze producten maken uw werk makkelijker en beperken daar waar nodig de risico’s. Door de gebruiksvriendelijke interface kan iedere gebruiker eenvoudig en snel aan de slag. In elke module zijn klanten en klantinformatie aan elkaar gekoppeld, zo kunt u elke klant persoonlijk aanspreken en opereert iedereen binnen de organisatie op één lijn

De benadering van credit management

Communicatie goed laten verlopen

Debiteurenbeheerder

Onze Credit Management software maakt het leven van de Debiteurenbeheerder makkelijker. Door op een effectieve manier te communiceren met uw debiteuren, houdt u meer tijd over voor probleemgevallen en uw grote klanten. Zo verstuurt u o.a. eenvoudig herinneringen voorzien van betaallink per post, e-mail of sms. Dit is niet alleen een extra service voor uw klanten maar zorgt er ook voor dat uw facturen sneller worden betaald. 

 

Vooraf kansen en bedreigingen signaleren

Sales en Marketing

Inzicht in kansen op meer omzet en een helder beeld van de risico’s. Credit management begint met een kwalitatief goed en solide klantacceptatiebeleid. Een goede samenwerking tussen Sales en de Credit Management afdeling is hierbij essentieel. Door van te voren de kredietwaardigheid van uw prospects te checken voorkomt u onnodige risico’s. Een kredietrapport helpt daarbij. Daarnaast kunt u met behulp van onze SalesOptimizer marketing tool op basis van financiële data geavanceerde marketing analyses uitvoeren. Zorg ervoor dat u alleen nog geld uitgeeft aan kredietwaardige leads.  


Geavanceerde rapportages

Management

Door KPI’s te meten, weet u beter waar teams hun prestaties kunnen verbeteren. Rapportages bieden 360-graden inzichten in de financiële situatie.

 Wilt u meer weten?

Wij helpen u graag persoonlijk verder