Outsourcing: CreditDevice staat ook in de komende vakantieperiodes voor je klaar

outsourcing 2
De zomervakantie komt er weer aan! Na bijna anderhalf jaar thuiszitten mogen we deze zomer weer genieten van onze welverdiende vakantie in Nederland of in het buitenland. Is jouw debiteurenafdeling deze zomer onderbezet en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat ons jouw debiteurenbeheer dan deels of volledig overnemen. Bij CreditDevice kun je vertrouwen op een professionele en grondige aanpak. Wij voeren het debiteurenbeheer uit volgens jouw specifieke wensen en verwachtingen, ook als je er zelf even niet bent.
Vanuit de software van CreditDevice worden de debiteuren dagelijks nagebeld en aanmaningen worden verstuurd volgens de afspraken die we voorafgaand met elkaar maken. De missie van onze specialisten is om facturen sneller betaald te krijgen. Zo kunnen we bellen met je klanten vanuit jouw naam en zorgen ervoor dat je betaald krijgt. Onze specialisten hebben daar de juiste kennis en vaardigheden voor. Je bepaalt zelf wanneer en welke telefoontjes of andere debiteurenacties wij overnemen en welke je zelf doet

Wil jij meer weten over het outsourcen van je debiteurenbeheer? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meest gelezen