Blog & tips

Wij delen graag onze kennis

Blogs, video’s en artikelen met betrekking tot credit management belicht door onze specialisten, met tips uit de praktijk.

Blog & Tips CreditDevice

Voorkom lucht in je limiet

Weet jij of je lucht in je limiet hebt? Dat is belangrijke informatie. Haal je de lucht eruit, dan kan dat namelijk leiden tot een lagere verzekeringspremie. Bovendien creëer je ruimte voor nieuwe limieten.

Stikstofcrisis legt bouw plat

Mensen zitten thuis. Machines staan stil. En het werk droogt langzaam op. De stikstofcrisis en de PFAS-problematiek raken de hele bouwsector. In deze blog vertellen we je alles over de gevolgen van de stikstofcrisis.

Bescherm je bedrijf tegen een crisis

Hoor en lees je ook zo vaak allerlei angstscenario’s over een naderende crisis? Dit is helaas geen bangmakerij. De kans dat we in een wereldwijde recessie belanden is groot. In onze nieuwste blog lees je hier meer over.

5 tips voor effectief debiteurenbeheer

Heb je wel eens te maken met slecht of niet-betalende klanten? Waarschijnlijk wel: veel ondernemers krijgen hier op den duur mee te maken. Vervelend, natuurlijk. Gelukkig kan je actie ondernemen als een klant niet betaalt.

Beperk financiële risico’s in 5 stappen

Een grote order van een nieuwe klant is de droom van iedere ondernemer. Maar wat nou als blijkt dat deze klant in de financiële problemen zit? Is het dan wel verstandig om zaken te doen? Waarschijnlijk niet!

Stappenplan voor data-driven werken

Beschikt jouw organisatie over enorm veel relevante date van klanten en relaties maar, wordt daar eigenlijk te weinig mee gedaan? Of beschik je nog helemaal niet over waardevolle data van jouw relaties?

Bekijk onze video’s!

product_iconen_outlines
Credit management software

Vraag een gratis demo aan