Wie zijn wij

Financieel vertrouwen in een flexibele partner

CreditDevice. In 2001 opgestart vanuit het streven om na jarenlange ervaring bij leveranciers van Credit Management-diensten een frisse blik op de toekomst te realiseren. We merkten dat innovatieve oplossingen niet of slechts beperkt werden ontwikkeld. Ons motto? Dat moet beter kunnen!

“De wijze waarop CreditDevice met haar data omgaat komt sterk overeen met onze eigen klantbeoordeling. Het is een fijn gevoel om zaken te doen met een partij waarvan de denk- en werkwijze aansluit bij je eigen organisatie”

Kevin Jonkman | Credit Manager | PontMeyer

CreditDevice is een betrouwbare en flexibele partner die op hoog niveau Credit Management-diensten levert. Wij helpen u het risico te verlagen, door data te analyseren en die effectief te gebruiken. De integratie van interne en externe data helpen u bij het afdekken van risico en leggen duidelijke verbanden tussen diverse datastromen.

vertrouwen

Vertrouwen

Onze softwareproducten voldoen aan de hoogste eisen voor betrouwbaarheid en veiligheid. Daarnaast geven we onze klanten advies met verstand van zaken. We zijn in alles de betrouwbare partner die altijd met u meedenkt. We zetten graag net even dat stapje extra.

flexibel

Flexibel

Dankzij ons eigen ontwikkelteam in Nederland kunnen we snel schakelen en voldoen we aan de behoeften van onze klanten.

Samenwerken

Samenwerken

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten. Door goed samen te werken met onze klanten verbeteren we continu onze oplossingen. Wij streven naar open samenwerking met blije en tevreden klanten als belangrijkste doel.

 Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.