PolisManager

Dé tool om je kredietverzekerings­polis te beheren

Zekerheid, tijdsbesparing en effectief kostenbeheer. De PolisManager optimaliseert het beheer van je kredietverzekering.

PolisManager samenwerking kredietverzekeringsmaatschappij

Een krachtig koppel

CreditDevice introduceert de PolisManager. Een ontzettend handige tool die je helpt om jouw kredietverzekeringspolis gemakkelijk te beheren. Een uniek product dat we in samenwerking met zowel onze klanten als met Atradius, Coface en Euler hebben ontwikkeld. We kunnen dan ook met trots vermelden dat we de enige op de markt zijn die een totaal geïntegreerde oplossing biedt waarin kredietlimieten, credit management software en polis management uit één huis zijn opgenomen.

Neem contact op met een van onze verkopers >

Standalone of in combinatie

De PolisManager is beschikbaar voor alle klanten van Atradius, Coface en Euler.

Je kunt deze handige software standalone inzetten, maar de tool wordt nóg sterker wanneer je hem inzet in combinatie met andere producten, zoals kredietinformatie en Credit Management software. Al deze modules zijn belangrijke instrumenten om het debiteurenbeheer goed voor elkaar te hebben en te houden. De PolisManager doet hier nog een schepje bovenop.

Een unieke tool

Volledige ondersteuning bij het besturen van de regels van jouw kredietverzekeringsmaatschappij. 

Alle belangrijke en relevante informatie van de verzekeringsmaatschappij komt in onze software samen. Resulterend in een unieke tool, waarin alle informatie up-to-date terug te vinden is.

Altijd inzicht in je debiteuren

De motor achter deze module is de webservice met de verzekeringsmaatschappij.

Volgens een vast, vooraf te bepalen schema actualiseren we dagelijks (of zelfs ieder uur!) de data die je van de maatschappij ontvangt. Daardoor beschikt je altijd over een up-to-date, georganiseerde informatiebron en kun je in iedere situatie de juiste beslissingen nemen.

Uitgebreid notificatiesysteem

Een productieve werkwijze om dekkingsverlies te voorkomen

De PolisManager maakt gebruik van een uitgebreid notificatiesysteem waarmee je alle acties kunt uitzetten om aan de voorwaarden te voldoen. Zo ontvang je bijvoorbeeld enkele dagen voordat je de dekking op een debiteur verliest, een notificatie. Op deze manier kun je meteen actie ondernemen en de klant op tijd informeren. Stuur bijvoorbeeld in overleg met de klant een e-mail of sms bericht met een iDeal-betaallink, en de betaling kan binnen een handomdraai worden voldaan. Betaalt de klant? Dan registreert de PolisManager deze betaling onmiddellijk en zijn je gegevens direct weer up-to-date.

Mobiel betalen CreditDevice
Polismanager kredietverzekeringssoftware

Kredietlimiet makkelijk beheren

Met de PolisManager wordt het verhogen en beheren van een kredietlimiet een stuk eenvoudiger. Het beheren van het kredietlimiet van een klant is normaliter een arbeidsintensieve klus. De grote winst zit hem in het berekenen van kredietlimieten op basis van betalingservaringen. Omdat de PolisManager dagelijks met je administratie praat, zijn alle debiteuren en facturen voor het vaststellen van kredietlimieten beschikbaar. De PolisManager vertelt automatisch wanneer jouw klant zich niet aan de regels houdt en het limiet moet worden ingetrokken.

  • Altijd volledig up-to-date en actueel
  • Ontvang notificaties wanneer de kredietverzekeringsmaatschappij limieten wijzigt of intrekt.
  • Bespaar geld door kredietlimieten te berekenen op basis van betalingservaringen.
  • Gebruik je kredietrapporten voor het vastellen van kredietlimieten voer nog maar slechts één actie per jaar uit. De software geeft precies aan hoe en wanneer.

Alles wat je nodig hebt in één applicatie.

Gebruik de PolisManager standalone of in combinatie
met onze andere producten.

Vraag een demo aan

Wil je weten wat de PolisManager voor jou kan betekenen? We laten je tijdens een live-demo graag de voordelen van onze software zien. Uiteraard geheel vrijblijvend. Laat je gegevens achter, dan plannen we een demo voor je in.

Demo Polismanager

Meer informatie over onze producten? Wij helpen je graag verder. Neem online contact met ons op of bel ons op 071-3640060.

product_iconen_outlines
Credit management software

Combineer verschillende modules voor beter credit management