PolisManager

Dé tool om je kredietverzekerings­polis te beheren

Zekerheid, tijdsbesparing en effectief kostenbeheer. De PolisManager optimaliseert het beheer van je kredietverzekering.

Eenvoudiger proces

Het goed interpreteren van de regels van je kredietverzekeringspolis is complex. PolisManager crëeert overzicht en inzicht.

Controle op je limietkosten

Bij een groot aantal debiteuren kunnen de kredietlimietkosten aardig oplopen. Dankzij PolisManager zijn onnodige kosten echter van de baan.

Overzichtelijk afletterschema

Bij schade vraagt de verzekeraar naar de vaststelling van de zelfbeoordelingslimiet. Dankzij PolisManager lever je dan meteen een compleet overzicht aan.

Een krachtig koppel

PolisManager is een ontzettend handige tool die je helpt om jouw kredietverzekeringspolis gemakkelijk te beheren. Een uniek product dat we in samenwerking met zowel onze klanten als met Atradius, Coface en Euler hebben ontwikkeld. We kunnen dan ook met trots vermelden dat we de enige op de markt zijn die een totaal geïntegreerde oplossing biedt waarin kredietlimieten, credit management software en polis management uit één huis zijn opgenomen.

Automatisch geheugen

Komt het wel eens voor dat je een schade niet hebt kunnen claimen, omdat je te laat reageerde? Met het notificatiesysteem van PolisManager is dit verleden tijd. Je hanteert gemakkelijk de regels van de kredietverzekeraar en plant op tijd acties in. Zo verlies je nooit dekking en voldoe je altijd aan de voorwaarden voor uitkering van een claim.

PolisManager is een unieke tool die voor elk kredietverzekerd bedrijf ideaal zou zijn.

“Met behulp van PolisManager loop je niet langer het risico dekking te verliezen omdat je belangrijke informatie hebt gemist. Door de koppeling met de kredietverzekeraar is onze data nu altijd up-to-date en werk je altijd met de juiste data. Daarnaast is het maken van analyses en versturen van rapportages met de juiste data nu heel eenvoudig”.

Elias Ruissen | credit mananager | WePayPeople

Vraag een demo aan

Wil je weten wat de PolisManager voor jou kan betekenen? We laten je tijdens een live-demo graag de voordelen van onze software zien. Uiteraard geheel vrijblijvend. Laat je gegevens achter, dan plannen we een demo voor je in.

PolisManager CreditDevice

Meer informatie over onze producten? Wij helpen je graag verder. Neem online contact met ons op of bel ons op 071-3640060.

product_iconen_outlines
Kredietinformatie

Vraag éénmalig een proefrapport op