Openstaande vacature

Medewerker service en debiteurenbeheer

Werken bij een jong, energiek en groeiend bedrijf op de mooiste plek in Noordwijk? CreditDevice is op zoek naar een debiteurenbeheerder.
DIRECT Solliciteren

Lukt het niet om te solliciteren? Stuur dan je sollicitatie naar lgeluk@creditdevice.nl 

Als medewerker service en debiteurenbeheer ben je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van CreditDevice en ga je je met veel verschillende taken bezighouden. Die afwisseling maakt het werk erg interessant. In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor je eigen debiteurenbeheer portefueille. Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie? Solliciteer dan snel!  

Functieomschrijving

Als credit management specialist bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hun debiteurenbeheer volledig aan ons uit te besteden. Als medewerker service en debiteurenbeheer heb je  zowel telefonisch als per mail contact met de klant van de klant en ben je verantwoordelijk voor de bijbehorende administratie. Naast debiteurenbeheer ondersteun je het service team en de business consultants bij eerstelijns vragen van de klant. 

Wat zoeken wij in jou?

Wat bieden wij?

Kom jij ons team versterken?

Olga klein

Olga Boender

Hoofd administratie

Noor website

Noor van der Plas - Varkevisser

Credit management specialist

Nina website

Nina van Mourik

Administratief medewerker

Contact

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over een vacature of heb je een vraag over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op of bel ons op +31 71 36 400.