Services

Credit Management is een vak. We benutten graag onze kennis en uitgebreide ervaring. Om met u mee te denken over de beste oplossing voor uw organisatie. Zodat u alles uit onze producten kunt halen, voor de maximale toegevoegde waarde. Vanaf de eerste implementatie tot de belangrijke service achteraf, altijd snel, adequaat en op basis van uw behoeften.

CreditDevice is voor ons de beste partij als het gaat om Credit Management. Het is een fijn gevoel om zaken te doen met een partij waarbij de denk-en werkwijze aansluit bij je eigen organisatie.

Kevin Jonkman| Credit Manager PontMeyer

Demo

Onze specialisten laten je tijdens een live-demo graag de voordelen van onze software zien. Uiteraard geheel vrijblijvend. Laat je gegevens achter, dan plannen we een demo voor je in.

Trainingen

Leer hoe u het meest uit onze Credit Management Software haalt. We bieden twee soorten groepstrainingen aan: de gebruikerstraining en de administratortraining. De trainingen zijn samengesteld voor de verschillende doelgroepen die gebruikmaken van onze Credit Management Software.

HelpCenter

Onze supportafdeling staat altijd voor u klaar om problemen op te lossen en de dagelijkse Credit Management-werkzaamheden soepel te laten verlopen. Naast onze persoonlijke support bieden wij zelfservicemogelijkheden in HelpCenter.

 Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.