Demo

Neem een kijkje in onze software

Benieuwd hoe onze software werkt? Vul het formulier in en we maken graag een persoonlijke afspraak om de software te demonstreren, online of op locatie.

Webinar Creditmanagement software CreditDevice
Advantech CreditDevice
null
null
null
null

Wat krijg je te zien tijdens de demo

Tijdens de demo laten we je alles zien over de opbouw en functionaliteiten van de software, introductie van het dashboard en opbouw van de debiteurenkaart.

Configuratie

Je kunt onze software volledig zelf configureren. Zo kun je gemakkelijk type gebruikers instellen of zorgen dat een verkoopmedewerker andere informatie te zien krijgt dan een debiteurenbeheerder. Natuurlijk krijg je hulp van ons! Maar na een training en met enige ervaring zul je in staat zijn zelf de applicatie aan te passen. We blijven paraat om je te ondersteunen, waar nodig.

Management rapportages

We beseffen hoe belangrijk rapportages zijn voor je bedrijfsvoering. Met onze software maak je rapporten op maat, die automatisch op een vast tijdstip worden verstuurd aan een specifieke afdeling. Ook kun je bijvoorbeeld wekelijks een rapport sturen aan een verkoper met daarin de top-10 van debiteuren met het hoogste saldo ouder dan 90 dagen.

De kern van de software

De modules Credit Management en PolisManager zijn de meest complexe onderdelen van onze software. PolisManager is gebouwd voor kredietverzekerde bedrijven bij Atradius, Coface en Euler. Ben je niet verzekerd? Dan richten we al onze aandacht op het beheren van openstaande en achterstallige facturen.

Kevin Jonkman PontMeyer

“Credit management is door de softwareoplossingen van CreditDevice bij PontMeyer een gestroomlijnd proces van risicoanalyse, debiteurenbeheer en het combineren van interne en externe data. Waar het team Credit en Control eerst druk was met lijstjes en rapportages is het nu mogelijk om direct actie te ondernemen. We zijn effectiever, weten beter waar we aan toe zijn en kunnen besluiten nemen op basis van feiten. Dit leidt tot een heldere, eenduidige boodschap van Credit en Control naar de rest van de organisatie.”

Kevin Jonkman | Credit Manager | PontMeyer