Sian Houwaart

Sian Houwaart nieuwe Salesmanager CreditDevice

Even aan je voorstellen

Mijn naam is Sian Houwaart en sinds 1 juni mag ik onderdeel uitmaken van het CreditDevice-team in de rol van Salesmanager. Ik ben 29 jaar oud, woon samen met mijn vrouw in Noordwijk en ik ben sinds 30 april trotse vader geworden van een prachtig zoontje.


Na mijn studie International Business ben ik mijn loopbaan begonnen als Accountmanager bij kredietverzekeraar Atradius waar ik voor het eerst kennis heb mogen maken met de wondere wereld van creditmanagement/kredietrisico. Inmiddels ben ik na bijna 7 jaar een hoop kennis en ervaring rijker waarmee ik het team van CreditDevice mag komen versterken. Ik ga mij bezighouden met het adviseren van (potentiële) relaties op het gebied van de mogelijke softwareoplossingen die wij vanuit CreditDevice kunnen bieden.


Tot nu toe ben ik ontzettend goed ontvangen door alle collega’s binnen CreditDevice waardoor ik ontzettend uitkijk naar dit nieuwe hoofdstuk.

Contact

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over een vacature of heb je een vraag over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op of bel ons op +31 71 36 400.