Openstaande vacature

Software support agent @CreditDevice

Software support agent: help onze klanten met hun creditmanagement

Als software support agent bij CreditDevice ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die gebruik maken van onze software. Je helpt onze klanten met al hun vragen en problemen op het gebied van het gebruik van onze softwareproducten. Je zorgt voor een snelle en adequate oplossing en een hoge klanttevredenheid.  

Hoe doe je dat?

Door goed te luisteren naar de klant en de situatie te analyseren. Door de juiste informatie te geven of door te verwijzen naar de juiste persoon of afdeling. Door de support aanvragen te registreren en op te volgen. Door de doorlooptijd van de supportaanvragen te bewaken. En door proactief mee te denken met de klant over hoe ze hun creditmanagement kunnen verbeteren. 

Uitbreiden en verbeteren van ons online helpcenter

Naast het bieden van support, draag je bij aan het uitbreiden en verbeteren van ons online helpcenter. Je zorgt ervoor dat de artikelen over onze softwareproducten up-to-date en duidelijk zijn, schrijft en redigeert teksten, maakt screenshots en video’s en plaatst deze in het helpcenter. Ook verzamel je feedback van klanten en collega’s over het helpcenter en doe je voorstellen ter verbetering. Je werkt nauw samen met andere support agents en business consultants om het helpcenter continu te optimaliseren. 

Als support agent werk je in een gezellig en professioneel team dat samen verder bouwt aan het succes van CreditDevice. Je leert onze klanten, je collega’s en natuurlijk onze software goed kennen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen.  

dsc03622 1

Ben jij de software support agent die wij zoeken? Dan heb je:

Dit krijg je van ons:

Wie zijn wij?

CreditDevice heeft als missie om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun creditmanagementprocessen. Hoewel creditmanagement wellicht niet het meest opwindende bedrijfsproces lijkt, is het wel een onmisbare methode om de financiële positie van een organisatie te verbeteren door het beperken en beheren van kredietrisico’s. Hoewel debiteurenbeheer een bekendere term is voor creditmanagement, is het slechts een onderdeel van het gehele proces.

Het doel van creditmanagement is om kredietrisico’s tijdig te signaleren en te beoordelen, debiteuren met openstaande saldo’s slim en efficiënt te beheren en uiteindelijk het debiteurensaldo te verlagen en het werkkapitaal te verbeteren.

CreditDevice heeft een speciale creditmanagement software-oplossing ontwikkeld voor ondernemers die leveren op rekening. Deze oplossing zorgt ervoor dat processen soepel verlopen en dat onze klanten, van MKB tot grootzakelijk, controle hebben over de financiële positie van hun organisatie.

Een uitdagende en afwisselende baan in een groeiend bedrijf met een missie: bedrijven helpen om hun creditmanagementprocessen te optimaliseren; 

Direct solliciteren?

Klinkt dit als jouw ideale baan? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw motivatie en CV naar Lysanne Geluk (lgeluk@creditdevice.nl) en wie weet tot snel!

Wil jij ons team komen versterken?

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw motivatie en CV naar Lysanne Geluk (lgeluk@creditdevice.nl) en wie weet tot snel!

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.