Openstaande vacature

Stage Data Scientist - Machine learning

Ben je op zoek naar het perfecte bedrijf om je vaardigheden te testen en te verbeteren? Een plek waar je kunt uitgroeien en jezelf kunt ontwikkelen tot dé data scientist die je wil worden? Bekijk dan onze vacature en solliciteer!

Direct solliciteren

Documenten graag uploaden in PDF

Beschrijving

Bij CreditDevice helpen we organisaties hun kredietrisico’s te beperken door onze credit management oplossingen constant te optimaliseren. Binnen het credit management spelen ‘Machine Learning’ en ‘Artificial Intelligence’ een steeds grotere rol. Als stagiaire bij CreditDevice ga je je bezighouden met onder andere het ontwerpen van algoritmes en voorspellingsmodellen. De algoritmes zijn leidend bij de bepaling van de juiste acties in het creditmanagement! Tijdens je stage is er vrijheid om je te focussen op de onderdelen die jou aanspreken. Hoewel een afstudeerstage de voorkeur heeft kun je bij ons ook terecht voor een meewerkstage. Tijdens je stage werk je nauw samen met de IT-collega’s en data analisten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kom jij ons team versterken?

Robbert Klein

Robbert Geluk

Directeur

Inge

Inge Roelofs

Data analist

Bernar website

Bernar van Tongeren

Data engineer

Contact

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over een vacature of heb je een vraag over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op of bel ons op +31 71 36 400.