Openstaande vacature

Support medewerker software (32 - 40 uur)

Werken bij een jong, energiek en groeiend bedrijf op de mooiste plek in Noordwijk? CreditDevice is op zoek naar een support medewerker.
DIRECT Solliciteren

Lukt het niet om te solliciteren? Stuur dan je sollicitatie naar lgeluk@creditdevice.nl 

Als Support Medewerker bij CreditDevice bouw je samen met je collega’s verder aan het succes van CreditDevice. Het serviceteam is verantwoordelijk voor de juiste service van onze klanten, die dagelijks gebruik maken van onze software voor het beheren van hun openstaande facturen en kredietverzekering. Na een korte inwerkperiode, waarin je onze klanten, je collega’s en natuurlijk de software leert kennen, ga je direct aan de slag.

 

Kort samengevat ziet de functie er als volgt uit:

Wie ben jij?

Wat krijg je van ons?

Wie zijn wij?

CreditDevice is een gezellige en snelgroeiende organisatie, waarbij werken en plezier maken hand in hand gaan. Wij zijn specialist in ons vakgebied en dagen onze medewerkers en klanten uit met nieuwe ontwikkelingen. Door moderne technologie te gebruiken zoals AI en Machine Learning helpen wij onze klanten administratieve handelingen te automatiseren en facturen zo snel mogelijk betaald te krijgen. CreditDevice is een bedrijf in ontwikkeling en wij zijn op zoek naar jou om de volgende stap te zetten.

Wil jij ons team komen versterken?

Laat dan je gegevens bij ons achter.  Bij een goede match nodigen wij je direct uit voor een kennismakingsgesprek.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Kom jij ons team versterken?

Eline website

Eline van Dijk

Support medewerker

Noor website

Noor van der Plas - Varkevisser

Credit management specialist

nina 1

Nina van Luttervelt

Business consultant

Contact

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over een vacature of heb je een vraag over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op of bel ons op +31 71 36 400.