internationale business consultant

Internationale Business Consultant – specialisatie in creditmanagement

Openstaande vacature

Ben jij de gedreven business consultant die klaar is om een significante impact te maken in de wereld van creditmanagement? In onze organisatie ben je veel meer dan alleen een software-implementator. Je bent een changemanager, een procesverbeteraar, en een trainer. Jouw expertise is onmisbaar in het begeleiden van onze klanten naar geavanceerdere creditmanagementprocessen, ondersteund door onze vooruitstrevende softwareoplossingen.

 

Je zult werken met een divers scala aan bedrijven, variërend van grote multinationals tot dynamische, innovatieve organisaties, zowel binnen als buiten Nederland. Deze bedrijven rekenen op jouw inzichten en vaardigheden om hun creditmanagementprocessen te transformeren en te optimaliseren. Jouw rol is essentieel in het vormgeven van hun succes door samen met hen hun creditmanagement te verbeteren.

Wat ga je doen?

Internationale uitbreiding: meertalige experts gezocht

Onze internationale uitbreiding brengt spannende kansen met zich mee. We zoeken een professional met minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring in consultancy of creditmanagement. Hoewel eerdere werkervaring een pluspunt is, is het geen strikte vereiste. Taalvaardigheid is essentieel; naast Nederlands en Engels is het spreken van Frans of Duits een grote meerwaarde.

Wat bieden wij?

Ons aanbod:

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan in een snelgroeiend bedrijf met een missie: bedrijven helpen om hun creditmanagementprocessen te optimaliseren. Creditmanagement lijkt misschien niet het meest sexy bedrijfsproces, maar is een essentieel proces om kredietrisico’s te beperken, debiteuren te beheren en werkkapitaal te verbeteren.

Wij hebben creditmanagementsoftwareoplossingen ontwikkeld, speciaal voor ondernemers die leveren op rekening. Deze oplossing zorgt ervoor dat processen soepel verlopen en dat onze klanten, van MKB tot groot zakelijk, controle hebben over de financiële positie van hun organisatie. Wij zijn een jong en enthousiast team dat elke week samen luncht en goede koffie drinkt. We houden ook van leuke uitjes en gezellige vrijdagmiddagborrels. We werken hard, maar we hebben ook veel plezier.

Klinkt dit als jouw ideale baan? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Stuur je motivatiebrief en CV naar lgeluk@creditdevice.nl, ter attentie van Lysanne Geluk. We kijken uit naar je sollicitatie!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij ons team komen versterken?

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw motivatie en CV naar Lysanne Geluk (lgeluk@creditdevice.nl) en wie weet tot snel!

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.