Wij bieden debiteurportaal.nl als service aan voor klanten die gebruik maken van onze credit management software. Onderdeel van ons uitgebreide credit management platform is het optimaliseren van de debiteurbeheer processen. Met het gebruik van het debiteurportaal ben je als organisatie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor jouw klanten. Voor veel debiteuren is het een drempel om te bellen voor bijvoorbeeld een betalingsregeling en die drempel wordt voor een groot deel weggenomen met een portaal. 


Debiteurportaal.nl maakt het communicatie- en betaalproces zo gemakkelijk mogelijk voor jou, als debiteur, én onze klant. Het debiteurenbeheer is een belangrijk onderdeel van het klantproces en wij bieden daarin alle mogelijkheden om de communicatie en betaalprocessen te optimaliseren.  


Als debiteur kun je via onze website inloggen in jouw debiteurportaal. In deze persoonlijke omgeving kun je zien wat de hoogte is van de openstaande saldo en hoe deze is opgebouwd. In het portaal kun je tevens de kopie facturen downloaden, betaling verrichten, een betalingsregeling aanvragen, betaaltoezegging doen, een bericht achterlaten of een dispuut indienen.

Heb je vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk benaderen. 

Contact

Heb je een vraag?

Geen probleem wij helpen je graag persoonlijk verder! Neem contact met ons op of vraag een demo aan.