Ons verhaal

CreditDevice is in 2001 opgericht door Hans Geluk. Het was tijd om met een frisse blik naar de toekomst van credit management te kijken. Met als doel organisaties te helpen kredietrisico’s te beperken.  Credit management software helpt onze klanten de communicatie over achterstallige facturen te vereenvoudigen. CreditDevice ontwikkelt nu al circa tien jaar haar eigen geavanceerde credit management software. Een systeem dat voldoet aan de snel ontwikkelende marktbehoeften van hedendaagse ondernemingen. CreditDevice is in Nederland de enige leverancier die in-house ontwikkelde credit management software combineert met haar eigen kredietinformatiedatabase.

Wie zijn wij?

CreditDevice is een pur sang dienstverlener

We creëren onze eigen oplossingen.

We hebben een team van data en software specialisten in huis waardoor we snel kunnen schakelen. Zo worden we niet weerhouden door invloeden van buitenaf in de ontwikkeling van onze producten.

Samenwerken maakt ons sterker.

Goede samenwerking is enorm belangrijk voor ons. Samen met ons team en onze klanten zijn we constant opzoek naar manieren om onze producten te verbeteren en bedenken we nieuwe oplossingen.

In-house IT afdeling.

Onze programmeurs kunnen een verlengstuk zijn van je eigen organisatie. Door flexibiliteit en nauwe samenwerking creëren wij toegevoegde waarde voor onze klanten.

Vooruitkijken.

We zijn in 2001 begonnen om een frisse blik op de toekomst te realiseren. Dit is een doorlopend en een creatief proces. We zijn altijd opzoek naar nieuwe innovatieve oplossingen voor onze klanten.

Onze deur staat altijd open.

In plaats van het creëren van tickets pakken we liever de telefoon. We kennen onze klanten bij naam en staan altijd klaar om te helpen.

Veiligheid en vertrouwen.

Onze softwareproducten voldoen aan de hoogste eisen van betrouwbaarheid en veiligheid. We zijn in alles een betrouwbare partner die altijd met je meedenkt. We zetten graag net even een stapje extra.

Kom jij ons team versterken?

Producten

Het platform van CreditDevice stelt klanten in staat om verschillende modules in één systeem te combineren. Hierdoor kan je gemakkelijk het volledige credit management op een efficiënte wijze in één applicatie uitvoeren.

Samen met onze klanten zijn we dagelijks bezig om onze producten te verbeteren. Zo hebben we in samenwerking met onze klanten en met behulp van de kredietverzekeringsmaatschappijen Atradius, Euler en Coface een unieke oplossing voor het beheer van een polis ontwikkeld. De PolisManager!

Naast onze credit management oplossingen, hebben wij in samenwerking met een groep internationale collega’s SalesOptimizer gelanceerd. Een marketing informatie tool die is gekoppeld aan onze bedrijfsdatabase. De tool geeft je direct inzicht in de potentie en kredietwaardigheid van je prospects en klanten. Marketing informatie met de flavour van een kredietinformatie database.

Meer informatie over onze oplossingen?

Ons team

CreditDevice combineert ervaren medewerkers met het talent van jonge krachten. Een unieke mix om in brainstorms binnen ons team en met onze klanten dagelijks aan nieuwe producten en productverbetering te werken. Ons motto: goed is nooit goed genoeg.

Contact opnemen met ons sales team of management?

Klanten CreditDevice
 WERKEN BIJ CREDITDEVICE

Altijd al aan zee willen werken? Check onze vacatures.