Kredietinformatie

Informatie beïnvloedt de besluitvorming in bedrijfsprocessen

Iedere ondernemer wil weten met wie hij zakendoet, toch? De kredietwaardigheid van een onderneming vertelt je veel over de status, het succes en de toekomstbestendigheid van een bedrijf.

Kredietinformatie CreditDevice

Kredietinformatie Nederland

Het leveren van Kredietrapporten is voor CreditDevice core business. Onze database met informatie van Nederlandse bedrijven is uniek: 100% compleet en volledig in eigen beheer. Voor leveranciers en afnemers zijn wij dé toonaangevende leverancier van kredietrapporten.

RisicoAnalyse

Alle risico’s en kansen van je debiteuren in beeld. RisicoAnalyse biedt je meer inzicht en overzicht.

Kredietinformatie Internationaal

Je wilt internationaal zakendoen. Maar, hoe weet je of je zakendoet met een betrouwbare partij? Internationale kredietrapporten geven je inzicht in de financiële positie van een bedrijf. Twijfel niet en besluit in het begin van het verkoopproces een kredietrapport te kopen.

Infoscore

Infoscore is een product met voornamelijk klanten in Nederland. Met infoscore kies je voor optimaal credit management en het sturen van je verkoop. Een snel en eenvoudig product waarmee je verkoper het debiteurenrisico kan vaststellen op pc, tablet of mobiel. Het resultaat van de besluitvorming heb je zelf vastgelegd in een regelset.

AlertService

Kredietinformatie is geen momentopname. Elk bedrijf is in beweging en er zijn dagelijks veel wijzigingen. CreditDevice denkt graag met je mee! Onze AlertService is een goed voorbeeld. Met deze service ontvang je automatisch een waarschuwing bij significante wijzigingen van alle klanten die je zelf vooraf hebt geselecteerd.

product_iconen_outlines
Kredietinformatie

Vraag éénmalig een proefrapport op