Kredietinformatie

Oplossingen voor proactief credit management

Richt je klantacceptatieproces efficiënter en effectiever in met onze verschillende oplossingen voor kredietinformatie. Hoe? We leggen je graag uit hoe onze verschillende oplossingen jouw onderneming verder helpen.

EEn greep uit onze klanten
Sligro
Wepaypeople
Engie Logo
Meyn
Youngcapital
tabs holland logo 1

Hoe kredietwaardig zijn jouw klanten

CreditDevice beschikt over een eigen database met alle Nederlandse bedrijfsinformatie: 100% compleet en volledig in eigen beheer. Daarnaast bevat ons Internationale Netwerk de gegevens van ruim 365 miljoen bedrijven wereldwijd. Op zoek naar actuele en volledige kredietinformatie? Wij bieden het antwoord met actuele data en hoogwaardige analyses. Goed credit management begint bij een waterdicht klantacceptatiebeleid. Een goed kredietrapport is daarbij essentieel, om risico’s op slecht betaalgedrag te beperken.
Kredietinformatie_oplossingen
Kredietinformatie oplossingen

Ontdek de verschillende modules

Risicoanalyse

Direct inzicht in financiële risico’s

RisicoAnalyse is een online analysetool die je interne klantdata samenvoegt en analyseert. In combinatie met de externe data van CreditDevice, geeft RisicoAnalyse inzicht in alle risico’s en kansen binnen jouw debiteurenportfolio.
Integraties

Eenvoudig data integreren

Met de CreditDevice Integraties creëer je eenvoudig een interface tussen onze database en je eigen systemen. Een snelle en veilige manier om je database schoon en up-to-date te houden. Volledig geautomatiseerd!

Infoscore

Uniforme beslissingen maken

Met InfoScore bouw je jouw eigen maatwerk acceptatieproces, die je vervolgens eenvoudig kunt evalueren en bijsturen. Zo neemt iedereen voortaan uniforme beslissingen volgens een eenduidig beslismodel.
Compliance check

Bescherm je organisatie

Het is een hot topic. Het beschermen van jouw organisatie tegen fraude, witwaspraktijken en het financieren van terrorisme. Met onze Compliance checks screen je jouw klanten op Peps en sancties.

Salesforce plugin

Altijd schone en actuele data

Schone data in je CRM systeem? Op basis van één identifier, creëert CreditDevice een verrijkt én foutloos account in jouw CRM. Vanaf nu geen handmatig werk meer maar een goed lopend geautomatiseerd proces.
Marketing

Alleen kredietwaardige prospects

Marketinginformatie, analyses en risicobeheer in één oplossing. SalesOptimizer is een slimme B2B marketingtool met enorm veel mogelijkheden als het gaat om leadgeneratie en schone data.

Contact

Heb je een vraag?

Geen probleem wij helpen je graag persoonlijk verder! Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.