Infoscore

Een succesvolle samenwerking tussen Sales en Finance

Het wel of niet toekennen van een kredietlimiet is een belangrijke beslissing voor zowel de credit manager als je commerciële medewerkers. Vroegtijdige steun helpt commerciële medewerkers slimme keuzes te maken.

samenwerking sales en finance

Wat doet Infoscore?

Infoscore is een product dat voornamelijk wordt gebruikt door je commerciële medewerkers. Je gebruikt het Infoscorerapport, als een verkoper vooraf wil controleren of leveren op krediet haalbaar is. De verkoper krijgt niet het totale kredietrapport met veel informatie. Het product heeft een simpele vormgeving en je verkoper krijgt alleen een antwoord of het wel of niet verstandig is om zaken te doen. Simpel en zonder te veel gedoe!

Voor wie bestemd

Onze ervaring leert dat onze InfoScore klanten bedrijven zijn met grote verkoop en telesales afdelingen. De deal wordt snel gesloten en het commerciële team moet de mogelijkheid hebben om zelf op het moment te kunnen beslissen om zaken te doen.

Stel je eigen regelset in

Met InfoScore start je met het opzetten van regelgeving voor het acceptatieproces. De regelset kan na evaluatie en volgens voortschrijdend inzicht eenvoudig worden bijgestuurd. Zo neemt iedereen binnen de onderneming uniforme beslissingen en dat draagt bij aan een succesvolle bedrijfsvoering.

Neem uniforme beslissingen op basis van vooraf ingestelde regelsets, opgesteld volgens een beslismodel, over het aangaan van relaties en transacties. Met wegingsfactoren die voor jouw belangrijk zijn.

Weloverwogen keuzes

Kredietinformatie data is het vertrekpunt van InfoScoreRapport. Wil je weten op welke data een besluit is genomen? Je kunt besluiten om op je afdeling credit management alleen te beschikken over beperkte informatie of dat je het complete kredietrapport wilt ontvangen. Deze keuze maak je op basis van je type klanten en wat je nog meer met de informatie wilt doen. De keuze is aan jou.

Complex product, simpel weergegeven

Het product InfoScore behoort tot de complexe kredietinformatie producten. Voordat je ermee aan de slag gaan, moet je eerst goed nadenken hoe je de score wilt opbouwen en welke regels je wilt hanteren. Nadat het product in gebruik is genomen, kun je voortschrijdend inzicht hebben. Wij raden je aan na ingebruikname van dit product regelmatig te evalueren. Met de uitkomsten kun je de berekeningsmethode wijzigen door de regelset aan te passen. Na enig passen en meten heb je het gewenste resultaat bereikt.

product_iconen_outlines
Kredietinformatie

Vraag éénmalig een proefrapport op