Informatie

Klantcases

Nieuwsgierig naar wat onze klanten met ons hebben bereikt? Lees hieronder de succesverhalen van een aantal van onze klanten.

Wilco van Izerloo | Isero BV

PFAS, stikstof en nu weer het coronavirus. De bouwsector heeft het moeilijk. De kans groeit dat bedrijven in betalingsproblemen komen. Wilco van Izerloo vertelt hoe Isero BV hiermee omgaat.

Elias Ruissen | WePayPeople

“De manier waarop we nu dankzij de producten van CreditDevice werken, is het creditmanagement van de toekomst. Afdelingen versterken elkaar, we hebben betrouwbare data en boeken vooral heel veel tijdswinst.”

Joris ten Westenend | Sligro Food Group

Samen met CreditDevice heeft Sligro het klantacceptatieproces kunnen optimaliseren tot een gestroomlijnd proces, waarin wij klanten snel kunnen bedienen en de risico’s zo veel mogelijk zijn afgedekt.

Omar Ayubi | Tabs Holland N.V.

“Onze Credit Controllers zijn in staat te functioneren op het snijvlak tussen financiën en commercie en kunnen met behoud van financiële stabiliteit, maximale omzet medemogelijk maken”.

 Interesse of vragen?

Wil je meer weten over hoe je onze modules kunt inzetten? Of heb je een vraag? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.