Toewijzen oudste factuur

Afletteroverzicht direct beschikbaar

Bij schade vraagt de verzekeraar naar de vaststelling van de zelfbeoordelingslimiet. Dankzij PolisManager kun je direct een compleet overzicht aanleveren. Dat is erg handig bij schade. Met twee muisklikken heb je een Excel-document met de toegewezen facturen en de relevante historie.

Hulp afletteren
Toewijzen oudste factuur

Hulp bij toewijzen oudste factuur

Voor het bepalen van de achterstalligheids- en incassotermijn worden bij de verzekeraar alle betalingen toegekend aan de oudst openstaande factuur. Gebruiken jullie een ERP-systeem dat per factuur aflettert? Dan is dat lastig te bewaken, zeker bij grote hoeveelheden facturen. Met PolisManager is dit geen probleem.

Alleen maar voordelen

Voorkom schades met PolisManager

Toewijzen op de oudste factuur is handmatig een tijdrovend en bijna onmogelijke taak. Doordat PolisManager deze taak van jou overneemt bespaar je niet alleen enorm veel tijd maar zorg je er ook voor dat schades niet te vroeg gemeld worden.

Klantquote

Kimberley van Roosendaal

Flexhub

“De PolisManager van CreditDevice geeft mij snel inzicht en overzicht van mogelijke risico’s. Transparant en helder, zo kunnen we risico’s beter inschatten en sneller dekkingen ophogen. Verantwoord ondernemen dat is ook precies waar Flexhub voor staat en daarom is CreditDevice een goede samenwerkingspartner.” 
Kimberley 6476

Meer weten?

Vraag een demo aan

Ontdek wat PolisManager voor jouw onderneming kan betekenen!