Internationale kredietinformatie

Doe veilig zaken in
het buitenland

Internationaal zakendoen wordt steeds gemakkelijker. Doe je zaken in Europa? Of daarbuiten? CreditDevice reist met je mee, de hele wereld over, om samen succesvol zaken te doen.

Internationaal zakendoen

Hoe kredietwaardig is je
internationale klant of prospect?

Internationaal zakendoen kan sterk bijdragen aan de groei en expansie van je onderneming. Zakendoen in het buitenland brengt echter ook risico’s met zich mee. Je hebt te maken met verschillen in bedrijfsregistraties, bedrijfsstructuren en wetten en regels rondom de publicatieplicht van jaarrekeningen. Ben je daarvan op de hoogte? CreditDevice wél! We delen deze informatie graag met je.

365 miljoen bedrijven wereldwijd

Bij CreditDevice heb je direct online toegang tot meer dan 365 miljoen bedrijven wereldwijd. Is een rapport niet direct online beschikbaar? Of wil je een offline onderzoek starten? Dan zorgen wij in samenwerking met onze lokale partners dat we de juiste informatie kunnen leveren. Zo heb je altijd een duidelijk financieel beeld van je buitenlandse klant of prospect.

De vele voordelen van internationale kredietinformatie

Overzichtelijke vormgeving

Al onze kredietrapporten zijn identiek opgemaakt, met een eenduidige opbouw en inhoud. Deze uniforme lay-out bevordert de leesbaarheid van onze rapporten. Het is daardoor ook eenvoudiger om informatie te analyseren en kredietrapporten met elkaar te vergelijken. Dat geldt zowel voor Nederlandse als internationale rapporten.

Snel op te vragen en in te zien

Alle kredietinformatierapporten zijn direct opvraagbaar via ons online platform. Je kunt de informatie direct downloaden en gemakkelijk een nieuw rapport aanvragen. In het online archief vind je daarnaast alle eerder aangevraagde kredietrapporten. Wil je de kredietinformatie liever integreren in je eigen systemen? Dan kan dat natuurlijk ook, via onze API!

Automatiseren voor meer succes

Is je organisatie een multinational of doe je veel zaken in het buitenland? Dan is het slim om het opvragen van kredietinformatie te automatiseren. Zo versnel je het klantacceptatieproces. Dat bespaart tijd en scheelt financiële risico’s

Internationaal partnernetwerk

CreditDevice is lid van de FEBIS (Federation of Business Information Services). Samen met onze partners beschikken we over een wereldwijd netwerk. Je bent daarom altijd verzekerd van hoogwaardige en up-to-date informatie over je nieuwe en bestaande zakenrelaties.

Persoonlijke aandacht

Bij CreditDevice staat service op nummer één. We staan bekend om onze klantvriendelijkheid en doen er alles aan om onze klanten persoonlijk bij te staan. Of het nu gaat om een eenvoudige vraag over een rapport of het verzoek om al je credit management processen te verbeteren: we denken graag met je mee!

Monitoring

De financiële situatie van je zakenrelaties kan om verschillende redenen veranderen. Soms gaat dat razendsnel. Vooral bij je grotere klanten is het daarom belangrijk regelmatig de financiele voortgang te checken. Kies je voor monitoring, dan ben je altijd op de hoogte wanneer er een wijziging plaats vindt en kun je hier meteen op reageren.

Slim zakendoen

Beperk je risico's in het buitenland

Controleer de financiële gezondheid van de buitenlandse partij waarmee je zaken wilt doen en beperk zo je zakelijke risico’s. Met de internationale kredietinformatierapporten van CreditDevice kies je voor snel en duidelijk inzicht in de kredietwaardigheid van je internationale klant, prospect of leverancier. Dat is pas slim internationaal zakendoen.
Contact

Heb je een vraag?

Geen probleem wij helpen je graag persoonlijk verder! Neem contact met ons op of vraag éénmalig een gratis kredietrapport aan op een Nederlandse onderneming.