Buckaroo
Buckaroo

Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor 12.500 organisaties en bedrijven in Nederland, waaronder corporates, goede doelen en webwinkels. Hoe ingewikkeld het ook lijkt, Buckaroo biedt oplossingen voor elk vraagstuk op gebied van betalen. Of dit nu gaat om een iDEAL-betaling op een webshop, een QR-betaling via de smartphone of de inning van abonnementsgelden via een automatische incasso.

Credit Management Solutions is een van de betaaloplossingen van Buckaroo. Met Credit Management Solutions automatiseer je het proces rond facturatie. Door het tijdig innen van openstaande facturen houd je grip op jouw debiteuren. Zo bespaar je administratie en verhoog je het inningspercentage. Onmisbaar voor een financieel gezonde organisatie. Buckaroo helpt je bij het gehele financiële proces. Van het versturen tot opvolgen van facturen met als uiteindelijk doel om openstaande posten te innen. Je kiest hierbij zelf of je het volledig wilt automatiseren of gedeeltelijk.

De samenwerking tussen CreditDevice en Buckaroo zorgt ervoor dat gebruikers van CreditDevice hun openstaande facturen nog sneller betaald krijgen. Met geïntegreerde betaallinks in e-mail, sms en brief kunnen debiteuren op een veilige en laagdrempelige manier de facturen snel en gemakkelijk betalen. De gebruiker van CreditDevice is direct op de hoogte wanneer aan de betaalherinnering is voldaan.

Waarom online betalen?

25% van de herinneringen inclusief betaallink worden binnen een dag voldaan.
Buckaroo gemakkelijk koppelen aan debiteurenportaal.

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.