Salesforce plugin

Houd je CRM
altijd up-to-date

Een goed CRM-systeem geeft je salesteam inzicht in de sales pipeline. Het voedt de inbound marketingstrategie en draagt bij aan de klantentevredenheid en binding.

Salesforce plug-in

Automatiseer je onderhoud

Het zijn bekende problemen: klantrelaties komen meerdere malen voor in je CRM-systeem, je verstuurt marketingacties naar uitgeschreven ondernemingen of je registreert adreswijzigingen niet correct. Dagelijkse dilemma’s die lastig op te lossen zijn. Hoe onderhoud je foutloos een enorme database met belangrijke klant– en prospectgegevens?
Het antwoord is simpel: door het onderhoud te automatiseren. De CreditDevice Salesforce plug-in maakt dit mogelijk. Hiermee is je CRM altijd up-to-date!

Begin met schone data

Schoon eerst je CRM-systeem compleet op voordat je start met het gebruik van de Salesforce plug-in. CreditDevice helpt je hier graag bij. Wij zorgen dat er alleen kwalitatief goede gegevens in Salesforce staan. Vervolgens verrijkt de Salesforce plug-in jouw CRM met belangrijke data. Het voorziet elk bestaand en nieuw account automatisch van zakelijke financiële gegevens, supply data en sales- en marketing informatie. Zo krijg je niet alleen een schone, maar ook een verrijkt CRM.
Salesforce plugin
Ontdek de voordelen

Waarom salesforce plugin?

Salesforce

Voorkom fouten

Als je handmatig klantgegevens invoert, dan is dat niet alleen tijdrovend, maar ook foutgevoelig. Bovendien weet je nooit helemaal zeker of de ingevoerde data ook nog steeds actueel is. Met de SalesOptimizer plug-in van CreditDevice hoef je daar niet aan te twijfelen. Door de koppeling met onze database worden de velden met een paar klikken automatisch gevuld met actuele data.
Actuele data

Actuele data

Bedrijven zijn altijd in ontwikkeling. Wanneer je een account aanmaakt, kan de onderneming later van naam veranderen, overgenomen worden, groeien, krimpen of failliet gaan. Het is onmogelijk om al deze wijzigingen bij te houden en handmatig aan te passen. De Salesforce plug-in doet dit dagelijks automatisch voor je. Wil je dit voor een bepaalde klant liever handmatig doen? Kies dan voor de optie om de gegevens niet te laten overschrijven.
Accounts

Makkelijk accounts aanmaken

Heb je een nieuwe klant en wil je het bedrijf inclusief alle bedrijfsgegevens in één keer invoeren in je CRM-systeem? Zoek dan eenvoudig op de bedrijfsnaam, KvK-nummer of een ander bedrijfsgegeven, selecteer het juiste bedrijf en binnen enkele seconden creëer je een account.
ontdubbelen

Niet langer dubbele accounts

Een terugkerend probleem in een CRM-systeem zijn dubbele accounts. Met onze Salesforce Plug-in zijn dubbele accounts verleden tijd. De plug-in checkt op verschillende niveaus voor bestaande informatie. Bestaande ondernemingen worden in een zoekopdracht rood gemarkeerd. Zo zie je meteen welke accounts al in je CRM staan.

Meer informatie over SalesOptimizer?

Download de brochure voor meer informatie

Salesforce plug-in

Direct inzicht in kredietwaardigheid

Met bijna 20 jaar ervaring in het verzamelen van financiële data, beschikt de plug-in natuurlijk over een koppeling met de CreditDevice kredietinformatie module. Wil je weten hoe een prospect of klant er financieel voor staat? Vraag dan vanuit het klantdossier direct een kredietrapport aan. De module genereert automatisch een rapport en slaat dit op in Salesforce. De belangrijkste financiële gegevens staan in het klantdossier. Wil je het complete kredietrapport bekijken? Dit open je makkelijk vanuit Salesforce.
Contact

Heb je vragen?

Wij helpen je graag persoonlijk verder! Neem contact met ons op of download de brochure.