Werken bij CreditDevice

Energie en passie aan ZEE!

Werken bij een snelgroeiende dienstverlener en softwarebedrijf dat applicaties ontwikkelt voor de Credit Management-markt? Onze bedrijfscultuur is en blijft onze kracht. Wij zijn een hecht team vol energie en passie. Passie voor keihard werken, met ruimte om gezellig samen te lunchen, tafelvoetballen en  de vrijdagmiddagborrel te vieren. Check onze vacatures en wie weet werk jij binnenkort ook op een van de mooiste locaties in Noordwijk.

Corporate sales manager

Wij zoeken een hands-on verkoper die in staat is om zijn eigen portefeuille van top creditmanagers in de B2B markt op te bouwen.

Implementatie project manager

We zijn op zoek naar een implementatie manager. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende functie? Solliciteer dan direct online.

Sales manager marketinginformatie

Wij zoeken jonge en getalenteerde verkopers die leergierig zijn en in een datagedreven omgeving de beste willen zijn.

Stage data scientist

Op zoek naar een uitdagende stage bij een groeiend bedrijf waar data onmisbaar is? Bekijk de vacature en solliciteer direct online.

Data scientist

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als data scientist? Bekijk snel de vacature.

Afstudeerstage HBO ICT

Op zoek naar een uitdagende stage bij een groeiend bedrijf waar IT onmisbaar is? Bekijk de vacature en solliciteer direct online.

Software ontwikkelaar

Snel doorgroeien van software ontwikkelaar naar front-end specialist? Bekijk de vacature en wie weet werk jij binnenkort ook aan het strand in Noordwijk.

 Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.