Credit management software

Professionaliseert het debiteurenbeheer

Een betere cashflow, duidelijke rapportages en effectieve communicatie dankzij één applicatie.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een demo aan!

Altijd volledig zicht op je debiteuren

Bij CreditDevice kies je het pakket dat bij jou past. De losse modules voor kredietinformatie, debiteurenbeheer, risicoanalyse en het beheren van je kredietverzekeringspolis combineer je in één applicatie. De actuele status van alle debiteuren is voor iedereen in je bedrijf inzichtelijk.

Krijg je facturen vanaf nu eerder betaald

Onze software houdt er rekening mee dat je de taal wilt spreken van je debiteur. Op basis van het klantprofiel pas je zelf de volgorde, inhoud, taal en opbouw van de workflow aan. Je benadert elke debiteur dus op de juiste manier en met de juiste tone-of-voice. Zo krijg je eerder betaald.

Je collega's ontvangen rapportages op maat

Wil je het management maandelijks informeren over de top-10 debiteuren met het hoogste openstaande saldo? Of een wekelijks overzicht met openstaande posten aan je accountmanagers verstrekken? Dit kan allemaal automatisch via onze handige rapportagetool. Zo krijgt iedereen alleen de gegevens die hij nodig heeft.

Actielijsten credit management

Tijd besparen door actielijsten

Werk dagelijks vanuit actielijsten en voorkom dat facturen niet of te laat betaald worden. Klantprofielen bepalen per debiteur welke actie wanneer wordt ingepland. Zo kun je effectief aanmanen en sneller reageren op vragen en opmerkingen van je klanten. Koppel iDeal aan sms, post en e-mailsommaties en maak het je klant nog gemakkelijker.

In één keer aanmanen op concernniveau

In Centraal Dossier koppel je meerdere debiteurennummers van dezelfde klant aan elkaar. Heel handig voor moeder- en dochtermaatschappijen, zo kun je die in één keer aanmanen. In het centrale dossier zie je direct welk bedrag openstaat en welk bedrag achterstallig is. Zo beschik je op elk niveau over een vergelijking met de kredietlimiet en zie je alle informatie in één klap overzichtelijk op je scherm.

Snelle afhandeling van klachten

Voorkom dat acties blijven liggen en dat de frustraties rondom klachtafhandeling groeien. Registreer klachten eenvoudig en zorg met heldere communicatie en klachtescalatie voor een spoedige afhandeling. CreditDevice hanteert geen gebruikerslicenties, dus al je betrokken collega’s hebben gewoon toegang tot de dossiers.

Anders dan een boekhoudpakket

Je hebt al een boekhoudpakket, dus waarom zou je nieuwe software aanschaffen? De kans is echter groot dat je traditionele pakket niet flexibel en veelzijdig genoeg is voor modern creditmanagement. Onze software is dat wél.

Functionaliteiten Boekhoudpakket CreditDevice
Maak gemakkelijk klantprofielen aan en pas je communicatie hierop aan.
Onbeperkt aantal workflows aanmaken. De acties zijn aangepast per klantprofiel.
Onbeperkt brieven, e-mails en sms-berichten opstellen om met de juiste tone-of-voice en op het juiste tijdstip te communiceren met je klant.
Stem je werklast eenvoudig af op de bezetting van de afdeling.
De software biedt je veel mogelijkheden om te rapporteren aan je collega’s.
We werken niet met gebruikerslicenties, dus alle betrokken afdelingen binnen je bedrijf kunnen de software inzetten.
De opgeslagen gegevens zijn een geweldige informatiebron voor andere systemen in je onderneming.
Boekhoudpakket CreditDevice
Gemakkelijk klantprofielen aan maken en pas je communicatie hierop aan.
 Onbeperkt aantal workflows aanmaken. De acties zijn aangepast per klantprofiel.
Onbeperkt brieven, e-mails en sms-berichten opstellen om met de juiste tone-of-voice en op het juiste tijdstip te communiceren met je klant.
Stem je werklast eenvoudig af op de bezetting van de afdeling.
De software biedt je veel mogelijkheden om te rapporteren aan je collega’s.
We werken niet met gebruikerslicenties, dus alle betrokken afdelingen binnen je bedrijf kunnen de software inzetten.
De opgeslagen gegevens zijn een geweldige informatiebron voor andere systemen in je onderneming.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ontdek hoe succes met CreditDevice eruit ziet

Bjorn van den Bosch

C.V. van Heezik

"Omdat we de verschillende modules van CreditDevice combineren, hebben we meer overzicht en betere inzichten, handelen we klachten sneller af en boeken we veel efficiencywinst". 

Sigrid Donkers

Advanced Sterilization Products

“Proactief creditmanagement is méér dan debiteurenbeheer. Door goed contact met de klant te onderhouden begrijpen we wat er speelt en kunnen we eventuele risico’s tijdig signaleren.”

Marcel van Loveren

YoungCapital

"We hebben de rapportages vooraf samengesteld zodat het systeem elke week zélf – automatisch – een nieuwe versie van het rapport verstuurt. Wij blij, management blij!”

Hoe uniek is CreditDevice?

CreditDevice heeft een uitgesproken visie. We geloven erin dat elke creditmanager gebaat is bij slechts één applicatie voor álle creditmanagementdiensten: het beheer van je kredietverzekeringspolis, je debiteurenbeheer, het verzamelen van kredietinformatie en het analyseren van risico’s. Bij ons stel je daarom gemakkelijk je eigen applicatie samen. Zo beschik je over een complete en geïntegreerde set aan modules, passend bij jouw specifieke behoeften.

Daarnaast zijn we de enige partij in Europa die inhouse ontwikkelde credit management software combineert met een eigen kredietinformatiedatabase. Tot slot hebben we − ook als enige in Europa − zelf een geïntegreerde softwaremodule ontwikkeld voor het beheer van een kredietverzekeringspolis.

Koppeling met kredietinformatie

Hoe weet je of een onderneming betrouwbaar is om zaken mee te doen? Doordat onze Credit Management Software is gekoppeld aan onze eigen kredietinformatie database, heb je online direct toegang tot meer dan 270 miljoen bedrijven wereldwijd. Een waardevolle combinatie voor een compleet beeld van jouw debiteuren.

Ontdek PolisManager

Komt het wel eens voor dat je een schade niet hebt kunnen claimen, omdat je te laat reageerde? Met het notificatiesysteem van PolisManager is dit verleden tijd. Je hanteert gemakkelijk de regels van de kredietverzekeraar en plant op tijd acties in. Zo verlies je nooit dekking en voldoe je altijd aan de voorwaarden voor uitkering van een claim.

Demo_creditDevice_cms

Overtuigd? Vraag een demo aan

Ontdek wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen. Plan een demo in en wij laten je alle ins en outs van onze software zien.

  • Bij ons kun je rekenen op persoonlijke aandacht.
  • Ons innovatieteam is toekomstgericht: we stellen hoge eisen aan vernieuwing.
  • Je suggesties of wensen worden meegenomen in nieuwe producten of modules.