Credit management software

Altijd volledig
zicht op je debiteuren

Een betere cashflow, duidelijke rapportages en effectieve communicatie dankzij één applicatie.
EEn greep uit onze klanten
Saint gobain 1
bam logo
Youngcapital
Kyocera_logo
abeos
Feenstra logo

Professionaliseer het debiteurenbeheer met Credit Management Software

Bij CreditDevice kies je het pakket dat bij jou past. De losse modules voor kredietinformatie, credit management software, risicoanalyse en het beheren van je kredietverzekeringspolis combineer je in één applicatie. De actuele status van alle debiteuren is voor iedereen in je bedrijf inzichtelijk. 

Dashboard
Handige dashboards
Facturen icon
Facturen sneller betaald
Flexibiliteit in workflows
Flexibiliteit in de workflows
Rapportages
Rapportages op maat

Krijg je facturen vanaf nu eerder betaald

Onze credit management software houdt er rekening mee dat je de taal wilt spreken van je debiteur. Op basis van het klantprofiel pas je zelf de volgorde, inhoud, taal en opbouw van de workflow aan. Je benadert elke debiteur dus op de juiste manier en met de juiste tone-of-voice. Zo krijg je de facturen eerder betaald. 

Alle informatie op een rijtje

Je collega's ontvangen rapportages op maat

Meet het betalingsgedrag van je klanten, voorspel de risico’s op wanbetaling en stroomlijn al je activiteiten. Met overzichtelijke rapportages en analyses ben je altijd op de hoogte van het betaalgedrag van je klanten
en heb je inzicht in hun financiële situatie. 

Wil je ook het management maandelijks informeren over de top-10 debiteuren met het hoogste openstaande saldo? Of een wekelijks overzicht met openstaande posten aan je accountmanagers verstrekken? Dit kan allemaal automatisch via onze handige rapportagetool. Zo krijgt iedereen alleen de gegevens die hij nodig heeft.

Tijd besparen door actielijsten in Credit Management Software

Werk dagelijks vanuit actielijsten en voorkom dat facturen niet of te laat betaald worden. Klantprofielen bepalen per debiteur welke actie wanneer wordt ingepland. Zo kun je effectief aanmanen en sneller reageren op vragen en opmerkingen van je klanten. Koppel iDeal aan sms, post en e-mailsommaties en maak het je klant nog gemakkelijker.
Actielijsten_Credit management software

In één keer aanmanen op concernniveau​​

In Centraal Dossier koppel je meerdere debiteurennummers van dezelfde klant aan elkaar. Moeder- en dochtermaatschappijen kun je dus in één keer op concernniveau aanmanen. In het centrale overzicht zie je welk bedrag openstaat en welk bedrag achterstallig is. Dit is extra handig als je bijvoorbeeld meerdere administraties hebt binnen je bedrijf, die op hun beurt weer te maken hebben met verschillende bedrijfsonderdelen bij een afnemer. Je hebt alle informatie voortaan bij elkaar.
Centraal dossier debiteurenbeheer

Snelle afhandeling van klachten​

Efficiency en communicatie zijn essentieel bij een adequate klachtenafhandeling. Onze credit management software zorgt ervoor dat direct duidelijk is wie de klacht oppakt én dat de klant snel en op de juiste manier wordt benaderd. We brengen eerst in kaart met wat voor soort klachten je te maken hebt (bv. serviceklachten) en hangen daar templates aan. Dient een klant een klacht in, dan stuur je diegene meteen een bevestiging met de melding dat er binnen vijf werkdagen een reactie komt. Een medewerker krijgt het klachtdossier automatisch toegewezen. Lost diegene de klacht niet tijdig op, dan krijgt een andere medewerker daarvan bericht. Het hele proces kun je goed volgen en eventueel verbeteren.
Credit management software_klachten

Credit Management Software is anders dan een boekhoudpakket

Je hebt al een boekhoudpakket, dus waarom zou je credit management software aanschaffen? De kans is echter groot dat je traditionele pakket niet flexibel en veelzijdig genoeg is voor modern creditmanagement. Onze software is dat wél.

Functionaliteiten

CreditDevice
Boekhoudpakket
Maak gemakkelijk klantprofielen aan en pas je communicatie hierop aan.
Onbeperkt aantal workflows aanmaken. De acties zijn aangepast per klantprofiel.
Onbeperkt brieven e-mails en sms-berichten opstellen om met de juiste tone-of-voice en op het juiste tijdstip te communiceren met je klant. 
Stem je werklast eenvoudig af op de bezetting van de afdeling. 
De software biedt je veel mogelijkheden om te rapporteren aan je collega's. 
We werken niet met gebruikerslicenties, dus alle betrokkenen afdelingen binnen je bedrijf kunnen de software inzetten. 
De opgeslagen gegevens zijn een geweldige informatiebron voor andere systemen in je onderneming. 

Benieuwd naar de kosten van onze Credit Management Software?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

CreditDevice

Ontdek hoe succes met CreditDevice eruit ziet

Wat maakt CreditDevice uniek?

CreditDevice heeft een uitgesproken visie. We geloven erin dat elke creditmanager gebaat is bij slechts één applicatie voor álle creditmanagementdiensten: het beheer van je kredietverzekeringspolis, je debiteurenbeheer, het verzamelen van kredietinformatie en het analyseren van risico’s. Bij ons stel je daarom gemakkelijk je eigen applicatie samen. Zo beschik je over een complete en geïntegreerde set aan modules, passend bij jouw specifieke behoeften.

Wij zijn de enige partij in Europa die inhouse ontwikkelde credit management software combineert met een eigen kredietinformatiedatabase. Tot slot hebben we − ook als enige in Europa − zelf een geïntegreerde softwaremodule ontwikkeld voor het beheer van een kredietverzekeringspolis.

Hoe weet je of een onderneming betrouwbaar is om zaken mee te doen? Doordat onze credit management software is gekoppeld aan onze eigen kredietinformatie database, heb je online direct toegang tot meer dan 270 miljoen bedrijven wereldwijd. Een waardevolle combinatie voor een compleet beeld van jouw debiteuren.

Komt het wel eens voor dat je een schade niet hebt kunnen claimen, omdat je te laat reageerde? Met het notificatiesysteem van PolisManager is dit verleden tijd. Je hanteert gemakkelijk de regels van de kredietverzekeraar en plant op tijd acties in. Zo verlies je nooit dekking en voldoe je altijd aan de voorwaarden voor uitkering van een claim.

debiteurenbeheer software

Overtuigd? Vraag een online demo aan.

Ontdek wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen. Plan een demo in en wij laten je alle ins en outs van onze software zien.

CreditDevice
Contact

Ook klant worden?

Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor je op! Neem contact met ons op of vraag direct een online demo aan.