Credit management software

Mail Integratie

Koppel je e-mail, verbeter je processen en laat onze robot jouw e-mail verwerken zodat jij kunt doen waar jij goed in bent!

Mail integratie

Koppel je e-mail

Hoeveel e-mails komen er dagelijks binnen op jouw debiteurenafdeling? Honderden? Duizenden? Elke e-mail die binnenkomt is data. Om de efficiëntie van jouw afdeling te optimaliseren, kun je jouw e-mailboxen en die van jouw collega’s integreren in onze software. 
E-mails versturen en beantwoorden

Om ervoor te zorgen dat je nooit naar je e-mailbox hoeft te schakelen terwijl je in CreditDevice werkt, kun je de software gebruiken als jouw Outlook (of equivalent). Zo kun je e-mails naar jouw debiteuren direct opmaken en versturen vanuit de software.

Meerdere e-mailboxen synchroniseren

Voeg verschillende e-mailboxen toe aan de software zodat al uw e-mails direct zichtbaar zijn in de toepassing. Of u nu Outlook, G-mail of een andere e-mailprovider hebt, kunt u gemakkelijk uw inbox en alle andere relevante mappen met elkaar verbinden. Beslis zelf wie welke inbox of map mag zien.

E-mails koppelen aan debiteurendossier

Na het koppelen van je e-mail, kun je e-mails integreren door ze te koppelen aan het juiste debiteurendossier. Je kunt er ook voor kiezen om de software de juiste debiteur te laten herkennen en de e-mail automatisch in het debiteurendossier te plaatsen.

Artificial intelligence

Bespaar tijd met onze slimme robot

Laat onze robot jouw e-mail verwerken, zodat jij je kunt concentreren op de belangrijke zaken! Om de efficiëntie van de afdeling te optimaliseren, gebruiken wij jouw e-mail om acties te automatiseren. Dit betekent dat je niet langer alle e-mails hoeft te openen en te lezen. Onze slimme robot leert je processen en wensen kennen. Na een tijdje kan hij zelfs de e-mails voor je beantwoorden. De tijd die je daarmee wint, kunnen jij en je collega’s aan andere dingen besteden!
Bernar website lowres 1
quote l
Onze slimme robot leert van alle inkomende e-mails en zorgt ervoor dat deze data gestructureerd en automatisch in de Credit Management Software terechtkomt. Op die manier wordt de juiste informatie gekoppeld en staan veel e-mails klaar voor verzending.
Bernar van tongeren
Data scientist | CreditDevice

Jouw voordelen

Nooit meer schakelen tussen applicaties

Een van de belangrijkste voordelen van de Mail Integration Module is dat je niet langer hoeft te werken met verschillende applicaties. Door je e-mailbox te koppelen zijn alle inkomende e-mails direct zichtbaar in de software, zonder dat je e-mails hoeft te kopiëren en te plakken. Ook kun je eenvoudig nieuwe e-mails versturen of beantwoorden zonder te hoeven schakelen.

Een nieuwe teamgenoot

Zie de Mail Integratie Module als jouw nieuwe collega. De robot kan verschillende acties uit handen nemen. Hij zet bijvoorbeeld kopiefacturen klaar, zodat jij die alleen nog hoeft goed te keuren. Je nieuwe teamgenoot leert snel en neemt op den duur steeds meer acties van je over.

Automatisch categoriseren van e-mails

Koppel jouw e-mailbox aan de Credit Management Software en laat de robot alle binnenkomende mail categoriseren op basis van uit te voeren acties. Dat zorgt voor een snellere afhandeling. Ook kun je de robot leren bepaalde mails door te sturen voor afhandeling door de juiste personen in jouw organisatie. 

Mail integratie debiteurenbeheersoftware

Ontdek onze Credit Management Software oplossingen

Voeg de Mail Integratie module toe aan jouw omgeving

Volledige focus op wat echt belangrijk is

Goede communicatie is en blijft een onmisbaar onderdeel van creditmanagement. Mensen vragen ons dan ook regelmatig of het gebruik van de Mail Integratie Module niet ten koste gaat van de klantvriendelijkheid. Het tegendeel is waar. De module stelt je juist in staat jouw processen te automatiseren en daardoor te versnellen terwijl je altijd goed contact met de klant houdt.

Samen met jouw team bepaal je welke acties automatisch worden klaargezet en welke acties juist persoonlijke aandacht vereisen. Standaard acties, zoals het versturen van een kopiefactuur, het beantwoorden van ongecompliceerde e-mails en het doorspitten van jouw e-mailbox, neemt de Mail Integratie Module volledig uit handen.

Steeds betere samenwerking met je robot

Net als bij ieder andere nieuwe collega moet je ook de robot goed inwerken. Dat kost tijd. De robot leert jouw processen en data steeds beter kennen en kan stapsgewijs steeds meer werk uit jouw handen nemen. In het begin zet de robot nog alle acties ter controle voor je klaar. Op termijn kun je standaard acties volledig aan hem toe vertrouwen.
Mailintegratie samenwerking

Steeds betere samenwerking met je robot

Net als bij ieder andere nieuwe collega moet je ook de robot goed inwerken. Dat kost tijd. De robot leert jouw processen en data steeds beter kennen en kan stapsgewijs steeds meer werk uit jouw handen nemen. In het begin zet de robot nog alle acties ter controle voor je klaar. Op termijn kun je standaard acties volledig aan hem toe vertrouwen.
Contact

Ook klant worden?

Neem contact met ons op vraag vrijblijvend een offerte aan.