Informatie

Klantcases

Nieuwsgierig naar wat onze klanten met ons hebben bereikt? Lees hieronder de succesverhalen van een aantal van onze klanten.

Elias Ruissen | WePayPeople

“De manier waarop we nu dankzij de producten van CreditDevice werken, is het creditmanagement van de toekomst. Afdelingen versterken elkaar, we hebben betrouwbare data en boeken vooral heel veel tijdswinst.”

Kevin Jonkman | PontMeyer

”Dankzij de borging van het beleid en het actief gebruiken van kredietinformatie hebben we de schades bij nieuwe klanten kunnen verlagen met meer dan 50%”.

Glenn Clark | Eastman

“Groeien in een complexe omgeving vereist de juiste data, informatie, systemen en processen. Het contact met CreditDevice is hierbij erg belangrijk.

Omar Ayubi | Koninklijke Jongeneel

“Onze Credit Controllers zijn in staat te functioneren op het snijvlak tussen financiën en commercie en kunnen met behoud van financiële stabiliteit, maximale omzet medemogelijk maken”.

Joris ten Westenend | Sligro Food Group

Samen met CreditDevice heeft Sligro het klantacceptatieproces kunnen optimaliseren tot een gestroomlijnd proces, waarin wij klanten snel kunnen bedienen en de risico’s zo veel mogelijk zijn afgedekt.

 Wil je meer weten?

Wij helpen je graag persoonlijk verder