Atradius logo
Atradius

Atradius is een toonaangevende wereldwijde kredietverzekeraar die de groei van haar klanten wil ondersteunen door hun credit- en cashmanagement te versterken. Daartoe bieden ze een groot aantal diensten voor creditmanagement aan.

Naast de belangrijkste kredietverzekeringsproducten bevatten de diensten van Atradius onder andere borgstelling, incassodiensten en herverzekering. Al deze diensten worden ondersteund door de expertise van de mensen bij Atradius en een schat aan voortdurend bijgewerkte financiële informatie over meer dan 200 miljoen bedrijven over de hele wereld. Met strategisch gelegen kantoren verspreid over zes continenten staat Atradius dicht bij hun klanten en de markten waarin zij zakendoen. Met een totale omzet van meer dan 1.6 miljard euro hebben zij de plaats als toonaangevende wereldwijde handelskredietverzekeraar ruimschoots verdiend.

Bij Atradius kun je vertrouwen op de grondige kennis van de markten waar je actief bent en de uitgebreide ervaring met de lokale zakelijke cultuur. Ondersteuning van jouw ambities vormt de rode draad binnen de organisatie: van de accountmanager tot de lokale klantenservice en de onmisbare kredietanalisten, die een gedegen kennis hebben van zowel de risico’s waar jouw afnemer aan is blootgesteld, als van de kansen en bedreigingen in de landen waar je zakendoet. Met de kennis, middelen en hulp die Atradius biedt voor jouw risicobeheer, kun jij je zo beter richten op het realiseren van duurzame, veilige en afgewogen groei.

PolisManager
Atradius heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de PolisManager van CreditDevice. De tool zorgt voor efficiënt beheer, gemak en exacte naleving van je polis. Dankzij een directe koppeling met Atradius zorgt de PolisManager dagelijks – soms zelfs meerdere keren per dag – voor actualisering van alle dekkingsinformatie

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.