CMKB
CBMK

Bij CBMK ondersteunen ze organisaties met het realiseren van hun commerciële en financiële ambities. Daarvoor zetten ze effectieve maatwerkoplossingen in. Zo staat CBMK hun opdrachtgevers bij tijdens iedere fase van het behalen van omzet naar het betaald krijgen van omzet. In het order-to-cash proces optimaliseren ze het klantcontact, creëren ze commerciële kansen en managen ze het betaalgedrag van klanten. Op die manier verbeteren ze niet alleen de algehele klantbeleving maar maakt CBMK geldstromen stabieler en dragen actief bij aan een positief (commercieel en financieel) bedrijfsresultaat.

CBMK heeft 4 verschillende labels waaronder:

CBMK Data & Insight, Customer Care, Credit Management, en Herincasso.

CBMK is een zelfstandige voortzetting van De Lage Landen Incasso, die voortkomt uit de Rabobank-organisatie. Deze betrouwbare achtergrond in het zakelijke verkeer vormt nog altijd een belangrijk speerpunt in de werkwijze en manier van communiceren. Van oorspronkelijke B-to-B incassodienstverlener is CBMK inmiddels uitgegroeid tot een totaaloplosser in het order-to-cash proces.

Op dit moment beschikt CBMK over 3 moderne locaties in Eindhoven, Deurne en Amsterdam. In totaal hebben ze 95 professionals in dienst die ruim 1600 klanten ondersteunen in verschillende branches. Van mkb’ers en grootbedrijven tot automotive, woningcorporaties en de zorg. CBMK hecht grote waarde aan kennis en veiligheid, zowel op het gebied van informatieoverdracht als dataopslag en verwerking. CMKB beschikt over een NVI-Keurmerk en de AFM-vergunning. De IT-omgeving is ondergebracht bij een solide IT-partner met zowel ISO27001 en NEN7510 kenmerken, waardoor systemen en data veilig zijn en blijven.

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.