D-basics
D-basics

D-basics biedt een oplossing voor het versturen van financiële informatie naar financiële dienstverleners zoals: Banken, Credit management oplossingen, e-invoicing, Financiële rapportage, Factoring, Handelsinformatie, Retail Service Suppliers.

De software van D-basics importeert informatie uit een groot aantal databronnen, verwerkt deze informatie en maakt er vervolgens automatisch databestanden van in uiteenlopende bestandsformaten. Het merendeel van de klanten gebruikt de software van d-basics voor het delen van financiële informatie met financiële dienstverleners zoals banken, factormaatschappijen, kredietverzekeringsmaatschappijen, creditmanagers etc.

Sinds de oprichting van D-basics in 2004 kan de software tegenwoordig informatie extraheren uit meer dan 900 verschillende soorten boekhoudpakketten / ERP-systemen en kan het informatie in het juiste formaat versturen naar meer dan 80 verschillende financiële dienstverleners.

Ondersteund door hun meertalige servicedesk en de mogelijkheid om informatie automatisch te extraheren en te uploaden, vereenvoudigt de software van d-basics het proces van het versturen van financiële informatie aanzienlijk (zowel voor de verzender als voor de ontvanger).

 

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.