Molly
Mollie

Dit is Mollie. Mollie zorgt voor de makkelijkste online betalingen, voor jou en voor je klanten. Samen met meer dan 125.000 klanten werkt Mollie hard aan hun doel: de meest geliefde PSP worden. De betalingsproducten dragen direct bij aan de groei van jouw organisatie. Dit zorgt niet alleen voor hogere conversies, maar ook voor focus omdat je geen omkijken naar je betalingen hebt.

De aanpak van Mollie is uniek in deze sector, maar dit vinden ze vanzelfsprekend. Mollie wil dat je klant blijft omdat ze jouw verwachtingen elke dag overtreffen. Daarom zit je bij Mollie niet aan een contract gebonden, betaal je uitsluitend voor succesvolle transacties en verlagen ze hun tarieven proactief als jij groeit.

De samenwerking tussen CreditDevice en Mollie zorgt ervoor dat gebruikers van CreditDevice hun openstaande facturen nog sneller betaald krijgen. Met geïntegreerde betaallinks in e-mail, sms en brief kunnen debiteuren op een veilige en laagdrempelige manier de facturen snel en gemakkelijk betalen. 

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.