Outsourcing

Debiteurenbeheer uitbesteden: waarom?

”Mis je momenteel de focus op je debiteurenbeheer, waardoor werkzaamheden blijven liggen? Maar wil je anderzijds de grip op dit belangrijke stukje van het proces niet kwijt? CreditDevice snapt dat! Wij bieden daarom focus én grip op het proces.”

Financieel gezond

Effectief debiteurenbeheer

Iedere ondernemer wil zorgeloos ondernemen. Dat kan alleen als je je zaakjes goed op orde hebt. Zo ook je debiteurenadministratie en dus je debiteurenbeheer. Besteed aandacht aan het betalingsgedrag van je klanten en voorkom onnodige kopzorgen die je afleiden van je echte werk: ondernemen. Een financieel gezonde organisatie heeft een goede cashflow. Effectief debiteurenbeheer draagt positief bij aan een betere DSO (Days Sales Outstanding) en dat draagt weer bij aan de vitaliteit van het bedrijf. Met een positief werkkapitaal heb je meer ruimte om te ondernemen.
Debiteurenbeheer combineren met kredietinformatie?

Loop geen onnodige risico’s en vraag gratis eenmalig een kredietrapport op

Outsourcing

Waarom debiteurenbeheer uitbesteden?

Steeds meer bedrijven doen aan outsourcing. Het uitbesteden van je debiteurenbeheer is een investering in het goed functioneren van jouw bedrijf. Je kunt ervoor kiezen om je debiteurenbeheer volledig of voor een deel aan ons uit te besteden. Afhankelijk van je interne capaciteit en expertise. Waarom je debiteurenbeheer uitbesteden? Dat leggen we graag aan je uit.

1.

Krijg eerder betaald

Het betalingsgedrag van jouw klanten is onze prioriteit. We zitten er bovenop. Facturen worden daardoor eerder betaald en dat draagt weer bij aan een betere geldstroom.

2.

Altijd prioriteit

Jouw debiteurenbeheer is onze prioriteit. Het werk gaat dus altijd door, gegarandeerd. Dus ook als jouw financiële man of vrouw ziek is of op vakantie gaat.

3.

Goede klantrelatie

Wij weten hoe we met jouw klanten moeten communiceren. We kennen het klappen van de zweep en snappen wat we moeten zeggen of schrijven en op welk moment.

4.

Kennis van zaken

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in debiteurenbeheer en doen het er niet bij, zoals bij veel bedrijven het geval is. Wij weten wat we doen en hanteren de (wettelijke) regels.

5.

Flexibel in capaciteit

Bespaar jezelf extra fte’s op de payroll. Wij nemen het debiteurenbeheer uit handen, bij veel werk en ook als er minder te doen is. Wij zijn flexibel inzetbaar in capaciteit.

Persoonlijke partner in debiteurenbeheer

Als verlengstuk van de onderneming voeren we het debiteurenbeheer uit volgens jouw specifieke wensen en verwachtingen. Met debiteurenbeheer van CreditDevice kun je vertrouwen op een professionele en grondige aanpak. Debiteuren worden dagelijks nagebeld en aanmaningen worden verstuurd volgens de afspraken die we voorafgaand met elkaar maken. De missie van onze specialisten is om facturen sneller betaald te krijgen.
Outsourcing

Flexibel uitbesteden

Kies zelf hoelang

Bij sommige ondernemingen zijn we vaste partner in debiteurenbeheer. Bij andere organisaties voeren we het debiteurenbeheer tijdelijk uit. Bijvoorbeeld bij afwezigheid van personeel door vacatures, zwangerschap of ziekte. Hoelang je het debiteurenbeheer wilt uitbesteden, is dus helemaal aan jou! Onze specialisten staan klaar om in te springen wanneer jouw situatie dat vereist. Wat onze Credit Management Software betreft, leert de ervaring dat veel klanten hier graag mee blijven werken, als permanent systeem voor een goed financieel beleid. En dat is ook precies ons advies!

Contact

Heb je een vraag?

Geen probleem wij helpen je graag persoonlijk verder! Neem contact met ons op voor meer informatie.