Demo

Neem een kijkje in onze software

Benieuwd hoe onze software werkt? Vul het formulier in en we maken graag een persoonlijke afspraak om de software te demonstreren, online of op locatie. 

Advantech CreditDevice
null
null
null
null
DEMO

Wat kun je verwachten

Tijdens de demo laten we je alles zien over de opbouw en functionaliteiten van de software, introductie van het dashboard en opbouw van de debiteurenkaart.

Configuratie

Je kunt onze software volledig zelf configureren. Zo kun je gemakkelijk type gebruikers instellen of zorgen dat een verkoopmedewerker andere informatie te zien krijgt dan een debiteurenbeheerder. Natuurlijk krijg je hulp van ons! Maar na een training en met enige ervaring zul je in staat zijn zelf de applicatie aan te passen. We blijven paraat om je te ondersteunen, waar nodig.

Corporate coworkers brainstorming in  software developement company

Management rapportages

We beseffen hoe belangrijk rapportages zijn voor je bedrijfsvoering. Met onze software maak je rapporten op maat, die automatisch op een vast tijdstip worden verstuurd aan een specifieke afdeling. Ook kun je bijvoorbeeld wekelijks een rapport sturen aan een verkoper met daarin de top-10 van debiteuren met het hoogste saldo ouder dan 90 dagen.

De kern van de software

De modules Credit Management en PolisManager zijn de meest complexe onderdelen van onze software. PolisManager is gebouwd voor kredietverzekerde bedrijven bij Atradius, Coface en Euler. Ben je niet verzekerd? Dan richten we tijdens de demo al onze aandacht op het beheren van openstaande en achterstallige facturen.

“We merken dat onze e-mails veel serieuzer en sneller worden opgevolgd doordat onze herinneringen en aanmaningen veel professioneler en beter afgestemd zijn op de ontvanger. Ook de interne opvolging werkt nu veel efficiënter en prettiger.”

Björn van den Bosch

C. van Heezik – groep