Infoscore

Een succesvolle samenwerking tussen Sales en Finance

Infoscore is het product voor jouw commerciële afdeling! 

Sneller schakelen

Het wel of niet toekennen van een kredietlimiet is een belangrijke beslissing voor zowel de credit manager als je commerciële medewerkers. Vroegtijdige steun helpt commerciële medewerkers slimme keuzes maken en voorkomt onnodige inspanning. Herkenbaar? InfoScore van CreditDevice voorziet je van deze belangrijke vroegtijdige steun.  
Infoscore rapport

Touwtjes in eigen handen

Met infoscore heeft de verkoopafdeling de touwtjes gedeeltelijk in eigen handen. Wil jij dat de verkopers binnen jouw organisatie snel kunnen beslissen of ze wel of geen zaken kunnen doen met een prospect? Dan biedt Infoscore de oplossing. De verkoper krijgt in een verkort kredietrapport met behulp van een ‘stoplicht’ te zien of leveren op krediet haalbaar is of niet. Simpel en zonder te veel gedoe!

stoplicht

Voor wie is het bestemd?

Infoscore heeft enorm veel toegevoegde waarde voor ondernemingen met grote verkoop en telesales afdelingen. Met behulp van Infoscore kunnen deals snel worden gesloten en heeft het commerciële team de mogelijkheid om op basis van betrouwbare data zelf beslissingen te nemen.

Verkoop team

Snel beslissingen nemen

Tijds-besparing

Aan de slag met Infoscore

Arrow
Icon regelset 1

Eigen regelset instellen

Neem uniforme beslissingen op basis van vooraf ingestelde regelsets, opgesteld volgens een beslismodel, over het aangaan van relaties en transacties.

Arrow Copy
Rapport aanvragen

Rapport aanvragen

Nadat je alles goed hebt ingesteld kan jouw verkoopafdeling aan de slag. Binnen een paar klikken vragen ze een rapport aan.

Rapport 1

Veilig zaken doen

Groen licht? Dan kan er zonder zorgen zaken worden gedaan. Bij geel of rood licht krijgt de financiële afdeling een melding om de zaak nader te bekijken!

Infoscore rapport

Weloverwogen keuzes maken

Kredietinformatie data is het vertrekpunt van een InfoScoreRapport. Wil je weten op basis van welke data een besluit is genomen? Dan kun je een volledig rapport aanvragen om nader te onderzoeken waarom een onderneming bijvoorbeeld rood licht heeft gekregen. Kies zelf wanneer en bij welke type klanten je meer informatie wilt ontvangen. De keuze is aan jou.

Contact

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag persoonlijk verder! Neem contact met ons op of vraag een gratis kredietrapport aan.