Tarieven

Corporate debiteurenbeheer nu ook voor het MKB

Hoeveel facturen verstuur je per jaar?


10.000

Jouw keuze

Facturen per jaar

< 5.000


160

Per maand, jaarlijks gefactureerd

Jouw keuze

Facturen per jaar

5.001 – 9.999


225

Per maand, jaarlijks gefactureerd

Jouw keuze

Facturen per jaar

15.000 – 20.000


350

Per maand, jaarlijks gefactureerd

Jouw keuze

Facturen per jaar

20.000 >

Op maat gemaakte offerte

Wat is er inbegrepen in de standaard inrichting?

Workflows & brieven

Dagelijks beheer

Configuratie & training

Add-ons

Je kunt je software
uitbreiden met extra modules

F.A.Q.

Frequently asked questions

Veel gestelde vragen over onze software

De debiteurenbeheer software van CreditDevice is relevant voor iedere onderneming die zijn debiteurenbeheer efficiënter in wil richten. Veel van onze klanten zijn grote ondernemingen en corporate organisaties. De afgelopen jaren merken we echter dat ook bij kleinere ondernemingen met minder facturen de vraag naar efficiënter debiteurenbeheer enorm is gegroeid. Tenslotte is het voor iedere onderneming belangrijk om goed inzicht te hebben in het betaalgedrag van je klanten.

Met de CreditDevice startersservice kunnen ondernemingen met minder dan 20.000 facturen en een standaard inrichting binnen een week aan de slag met de software. Bedrijven met veel facturen hebben vaak een complexere debiteurenportefeuille waardoor er vaak meer vraag is naar een uitgebreidere en bedrijfsspecifieke inrichting. Wij kijken graag samen hoe we dit het beste in kunnen richten.

Bij onze standaard ingerichte pakketten heb je geen eigen IT-medewerker nodig. D-Basics regelt voor jullie de data-integratie. Daarnaast geeft ons online helpcenter antwoord op al je vragen.

Aanleveren: administratiegegevens, briefpapier, logo voor header en footer in e-mails, bestand van medewerkers en gebruikers, data integratie via D-basics, Twinfield of Exact. Instellen: uitgaande mail via SPF-record.   

Met de debiteurenbeheersoftware van CreditDevice ben je zelfvoorzienend. Je kunt zelf o.a. de workflows en brieven op elk willekeurig moment gemakkelijk zelf aanpassen. Hoe je dit doet staat allemaal duidelijk uitgelegd in ons online helpcenter. Je hoeft hier dus niet extra voor te betalen zoals bij sommige softwareleveranciers.  

We hebben een uitgebreide online kennisbank met artikelen om je op weg te helpen. Daarnaast start je met een online training van gemiddeld 4 uur waarin alle ins- en outs van de software worden toegelicht. Heb je een specifieke vraag? Dan kun je die voorleggen aan onze servicemedewerkers.