Over ons

Maak kennis met CreditDevice

Ons verhaal

CreditDevice is in 2001 opgericht door Hans Geluk. Het was tijd om met een frisse blik naar de toekomst van credit management te kijken. Het doel: organisaties helpen hun kredietrisico’s te beperken. Hoe? Door oplossingen te bieden en toegevoegde waarde te creëren. Onze basis is de dataverzameling waarop kredietbeslissingen kunnen worden genomen. Daaromheen bouwen we softwareoplossingen. Onze software is altijd in ontwikkeling en daarom in lijn met de huidige ontwikkelingen.

CreditDevice is de enige partij in Nederland die inhouse ontwikkelde credit management software combineert met een eigen database met kredietinformatie.

Met onze Credit Management Software helpen we onze klanten de communicatie over achterstallige facturen te vereenvoudigen. We ontwikkelen de software zelf, omdat wij weten waar onze klanten behoefte aan hebben.

Ontmoet ons team

CreditDevice combineert ervaren professionals met het talent van jonge krachten. Een unieke mix om in brainstorms binnen ons team en met onze klanten dagelijks aan nieuwe producten en productverbetering te werken. Ons motto: goed is nooit goed genoeg.
Contact opnemen met ons salesteam of management?

Wie zijn wij

Dienstverlener in financiële gezondheid​

We creëren onze eigen oplossingen

We hebben een team van data-analisten en softwarespecialisten in huis, waardoor we snel kunnen schakelen. De behoefte van onze klant is altijd de bron bij de ontwikkeling van onze producten.

Samenwerken maakt ons sterker

Samen met onze klanten streven we naar perfectie. We zoeken continu naar manieren om onze producten beter te maken en bedenken nieuwe oplossingen.

De deur staat altijd open

Onze klanten pakken liever de telefoon, dan dat ze een ticket aanmaken in ons systeem. We zijn immers je persoonlijke partner in credit management. Door onze persoonlijke aanpak, kennen we onze klanten bij naam en snappen we tevens hun behoeften.

Veiligheid en vertrouwen

Onze software voldoet aan de hoogste eisen van betrouwbaarheid en veiligheid. We zijn in alles een betrouwbare partner die met je meedenkt. We zetten graag net even een stapje extra.

Vooruitkijken

We zijn in 2001 begonnen met een frisse blik op de toekomst van credit management. Nog steeds is vooruitkijken onze missie. Het is een doorlopend en creatief proces. Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen voor onze klanten.

Inhouse ICT-afdeling

Onze programmeurs zijn een verlengstuk van je eigen organisatie. Door directe communicatie en een nauwe samenwerking creëren we de toegevoegde waarde voor onze klanten.

YoungCapital

''CreditDevice is geen leverancier maar een partner''

CreditDevice producten

Het platform van CreditDevice stelt klanten in staat om verschillende modules in één systeem te combineren. Hierdoor kun je makkelijk het volledige credit management op een efficiënte wijze in één applicatie uitvoeren.

Financiële data is de motor waarop het bedrijf draait. Onze klanten nemen dagelijks besluiten met behulp van financiële gegevens. Wij stimuleren werken in een goed geolied geïntegreerd totaalproces. Maar het product voor de klant kan bijvoorbeeld ook alleen data en creditscore zijn.

Het verbeteren van onze producten vinden we belangrijk. Zo hebben we in samenwerking met onze klanten en met behulp van de kredietverzekeringsmaatschappijen Atradius, Euler en Coface een unieke oplossing voor het beheer van een kredietverzekeringspolis ontwikkeld. Een product dat echt werkt. De PolisManager!

Naast onze credit management oplossingen, hebben we in samenwerking met een groep internationale collega’s SalesOptimizer gelanceerd. Een marketinginformatie tool die is gekoppeld aan onze bedrijfsdatabase. De tool geeft je direct inzicht in de potentie en kredietwaardigheid van je prospects en klanten. Marketinginformatie met de toegevoegde waarde van een database met kredietinformatie.

Contact

Heb je een vraag?

Geen probleem wij helpen je graag persoonlijk verder! Neem contact met ons op of vraag een demo aan.