SalesOptimizer

Dé marketingtool voor B2B-professionals

Leadgeneratie, marktanalyses en bedrijfsinformatie gebundeld in een unieke tool. 

SalesOptimizer

EEn greep uit onze klanten
Engie Logo
Wepaypeople
Logo Caru
Jongeneel
Ebury logo
Klinger Netherlands logo

Meer verkopen met behulp van slimme data

SalesOptimizer is een unieke marketingtool voor slimme ondernemers, die graag efficiënt en effectief zakendoen. Alleen al in Nederland bevinden zich meer dan 2,9 miljoen actief geregistreerde ondernemingen. Hoe weet je welk bedrijf interessant is als mogelijke klant? En heb je wel de juiste contactgegevens? Met SalesOptimizer filter je snel en gemakkelijk op interessante en financieel gezonde leads.
SalesOptimizer macbook

Krijg meer inzicht in je klanten en prospects

SalesOptimizer is gekoppeld aan de bedrijfsdatabase van CreditDevice, die we dagelijks actualiseren. We combineren de data met marketing- en analysemogelijkheden. Zo heb je direct in kaart welke prospects het interessantst voor je zijn en welke bedrijven actief zijn. Met de zoekfunctie in SalesOptimizer vind je gemakkelijk en snel informatie over individuele bedrijven in Nederland en België. Zo heb je direct alle basisgegevens van je klant of prospect bij de hand.
marketinginformatie2

Database CreditDevice

Meteen alle informatie die je nodig hebt!

Door de koppeling met onze financiële database levert SalesOptimizer je alle belangrijke basisinformatie. Denk aan:

Benieuwd wat het kost?

Bekijk de verschillende abonnementen!

Waarom SalesOptimizer?

Bedrijven verzamelen data. Heel veel data. Maar hoe voorkom je een vervuilde database? Data cleansing schoont je waardevolle database met klant- en prospectgegevens volledig op. Zo kunnen de sales- en marketingafdeling altijd blindelings vertrouwen op complete en juiste gegevens. Je database is immers altijd up-to-date.

Wie wil dat nou niet: nieuwe afnemers vinden die even goed bij je passen als je beste klanten? Dat lukt met behulp van onze artificial intelligence. Door je klantenbestand in te lezen in SalesOptimizer vind je bedrijven die dezelfde kenmerken hebben qua aantal werknemers, branche of omzetgegevens. De lijst met potentiële ‘nieuwe beste klanten’ wordt geprioriteerd op basis van de hitrate.

Kwalitatieve leads helpen je je omzet te verhogen en je bedrijf te laten groeien. Ga effectief te werk met gerichte marketingacties. Stem je marketingcampagnes zorgvuldig af op de adressen die je downloadt met SalesOptimizer. En onderneem gerichte verkoopacties die aansluiten bij de behoefte van de doelgroep. Zo verhoog je vanzelf de omzet van je bedrijf.

Met de ABC-analyse definieer je A-, B- en C-klanten op basis van omzet. Vervolgens krijg je een uitgebreide analyse op segmentniveau: je ziet per segment hoeveel klanten je hebt, wat de omzet is per groep, waar de klanten zich bevinden etc. Deze analyse dient als duiding van je klantenbestand en kun je gebruiken als basis voor je groeistrategie of marktbenadering.

Met SalesOptimizer selecteer je zorgvuldig de doelgroep die voor jou interessant is. Door de doelgroep te segmenteren voorkom je dat je prospectlijsten downloadt waar je niets mee kunt. Je bakent je doelgroep zorgvuldig af, voor een kwalitatief resultaat met de hoogste kans van slagen.
Salesoptimizer
Monitoring

Vraag gegevens op via je eigen systeem

Handmatig of geautomatiseerd prospectgegevens aanvragen bij CreditDevice, gewoon vanuit je eigen systeem of intranet? Dat kan met onze webservice. Zo kun je je bestand met klanten en prospects dagelijks monitoren of wijzigen. Door de koppeling met onze financiële database houd je de kredietwaardigheid van je klantenbestand voortaan doorlopend in de gaten. Monitoring controleert namelijk 24/7 of de data nog actueel is. Belangrijke wijzigingen, zoals een verhuizing, overname of faillissement, worden direct doorgevoerd. Van belangrijke wijzigingen krijg je een melding, zodat je waar nodig actie kunt ondernemen.

Overtuigd? Probeer SalesOptimizer dan gratis.

Wil je zelf zien hoe de software werkt? Probeer SalesOptimizer dan 7 dagen gratis uit.  

SalesOptimizer datacleansing
Contact

Ook klant worden?

Probeer SalesOptimizer 7 dagen gratis! Vraag en brochure op of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.