Marketing manager vacature

Openstaande vacature

CreditDevice is op zoek naar een nieuwe Marketing Manager! Onze huidige marketeer maakt de overstap naar een andere rol binnen het bedrijf. Hierdoor ontstaat een kans voor jou om ons team te komen versterken. In deze veelzijdige functie speel je een sleutelrol in het versterken van onze merkstrategieën en het boosten van onze online zichtbaarheid. Passie voor content is hierbij key. Dit doe je niet alleen via onze website maar ook door actief gebruik te maken van kanalen zoals LinkedIn. Samenwerking met ons salesteam is essentieel bij het opzetten van zowel on- als offline campagnes. Bovendien neem je de leiding over onze website, waarbij je in nauwe samenwerking met een extern bureau constant zoekt naar manieren om onze SEO en online aanwezigheid te verbeteren. Dit is jouw kans om een directe en waardevolle bijdrage te leveren aan onze groei.

Jouw uitdagingen

 • Strategieontwikkeling: Ontwikkel en implementeer innovatieve marketingstrategieën die naadloos aansluiten bij onze bedrijfsdoelstellingen.
 • Salesondersteuning: Werk intensief samen met het sales team om effectieve marketingcampagnes te creëren die leads genereren en de verkoop stimuleren, waaronder het opzetten van vertical-specifieke campagnes. Daarnaast ondersteun je het sales team met presentatiematerialen en brochures.
 • Online aanwezigheid: Neem de leiding in het beheren en optimaliseren van onze online aanwezigheid, met een sterke focus op content marketing. Verbeter onze online campagnes, met speciale aandacht voor platforms zoals LinkedIn.
 • Evenementen en campagnes: Organiseer en coördineer evenementen en campagnes die ons merk versterken, zoals de CreditExpo en andere evenementen.
 • SEO en domeinautoriteit: Werk samen met ons marketingbureau om onze zoekresultaten op Google te verhogen en onze domeinautoriteit te verbeteren.
 • Rapportage: Meet en rapporteer de prestaties van alle marketingcampagnes en pas strategieën aan op basis van deze inzichten.
 • CRM- en Automatiseringsbeheer: Neem volledige verantwoordelijkheid voor ons Customer Relationship Management systeem (Pipedrive), en zet geavanceerde automatiseringen op binnen ActiveCampaign. 
 • Websitebeheer: Werk samen met ons marketingbureau aan de nieuwe website en speel mogelijk een rol in de laatste ontwikkelingen ervan.
 • Omnichannel Leadmanagement: Speel samen met onze sales directeur een belangrijke rol in het beheren van leadgeneratie en -nurturing processen in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan de coördinatie met externe belbureaus, het ontwikkelen van strategieën voor leadverwerving en het waarborgen van een uniforme klantervaring over alle kanalen heen.

Wat zoeken we in jou?

 • Veelzijdige marketeer: Je hebt bewezen ervaring in marketing en vindt het niet erg om diverse taken op je te nemen.
 • Contentgedreven: Je hebt een passie voor contentcreatie en duikt graag diep in onze producten om boeiende blogs, social campagnes, whitepapers, klantcases, en meer te creëren.
 • Communicatief sterk: Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden en kan effectief samenwerken met interne teams en externe partners.
 • Hands-on: Je bent bereid om zowel strategisch als operationeel te werken, met een can-do mentaliteit.
 • Creatief: Je bent creatief op het gebied van design/ontwerp en in staat om innovatieve oplossingen voor marketinguitdagingen te bedenken. Ervaring met Adobe-programma’s zoals Photoshop, InDesign, Illustrator, en eventueel Premiere Pro is een pre.
 • Digitale marketingkennis: Je hebt ervaring met digitale marketing, waaronder SEO/SEM, social media, en e-mailmarketing.
 • Taalvaardigheid: Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend.

Ons aanbod:

 • Competitief salaris en winstdeling (LET OP: geen pensioen)
 • Na een inwerkperiode bieden we de mogelijkheid om bij een fulltime dienstverband één dag per week vanuit huis te werken.
 • Mobiele telefoon en laptop.
 • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • Vrijdagmiddag borrels, Zomer BBQ’s, jaarlijkse uitjes en andere leuke activiteiten.

Over CreditDevice

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan in een snelgroeiend bedrijf met een duidelijke missie: bedrijven helpen hun creditmanagementprocessen te optimaliseren. Hoewel creditmanagement misschien niet direct als het meest glamoureuze bedrijfsproces wordt gezien, speelt het een cruciale rol in het beperken van kredietrisico’s, het beheren van debiteuren en het verbeteren van het werkkapitaal. CreditDevice onderscheidt zich als een voortrekker in de markt, niet alleen door onze expertise en toewijding maar ook dankzij onze innovatieve creditmanagementsoftwareoplossingen, speciaal ontwikkeld voor ondernemers. Onze unieke propositie en vooruitstrevende benadering in de branche maken ons tot een bijzonder aantrekkelijke werkgever.

Als onderdeel van ons team kom je terecht in een omgeving waar passie voor technologie en klantsucces centraal staat. We zijn trots op onze positie als innovator in de markt, waarbij we constant streven naar het verbeteren en verfijnen van onze diensten om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten. Sluit je aan bij ons jonge, enthousiaste team en ervaar zelf hoe het is om te werken in een bedrijf dat niet alleen hard werkt aan de toekomst van creditmanagement, maar ook veel waarde hecht aan plezier in het werk.

Over CreditDevice

Ben jij de energieke en veelzijdige Marketing Manager die wij zoeken? Ben je klaar om je stempel te drukken op onze groeiende organisatie en samen met ons team het maximale uit onze marketinginspanningen te halen? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief naar lgeluk@creditdevice.nl.

Nieuwe berichten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij ons team komen versterken?

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw motivatie en CV naar Lysanne Geluk (lgeluk@creditdevice.nl) en wie weet tot snel!

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.