Service medewerker

Werkstudent debiteurenbeheer

Wil jij werken naast je studie en ondertussen relevante ervaring op doen? Wees dan opgelet want misschien is deze functie wat voor jou!

Functieomschrijving

CreditDevice doet naast softwareontwikkeling voor debiteurenbeheer ook aan outsourcing. Dit houdt in dat het debiteurenbeheer van de onderneming volledig wordt uitbesteed en wordt opgepakt door CreditDevice. Als outsourcing werkstudent ben je de verbale schakel tussen de onderneming en haar debiteuren. Je belt met debiteuren om hen te herinneren aan hun openstaande facturen en bent als het ware een verlengstuk van de desbetreffende onderneming. 

In deze functie heb je  zowel telefonisch als per mail contact met de klant van de klant en ben je verantwoordelijk voor de bijbehorende administratie. Naast debiteurenbeheer ondersteun je het service team en de business consultants bij eerstelijns vragen van de klant. 

Wat zoeken wij in jou?

Wat bieden wij?

Ben je geinteresseerd in de functie en wil je graag meer weten? Stuur een e-mail naar lgeluk@creditdevice.nl. 

Contact

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over een vacature of heb je een vraag over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op of bel ons op +31 71 36 400.

Nieuwe berichten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij ons team komen versterken?

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw motivatie en CV naar Lysanne Geluk (lgeluk@creditdevice.nl) en wie weet tot snel!

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.